کد خبر: 3488988
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
بازخوانی پرونده ۳۲ دوره مسابقات بین‌المللی قرآن ایران/3

نگاهی به دوره‌های هفتم تا نهم مسابقات بین‌المللی قرآن ایران + عکس

گروه فعالیت‌های قرآنی: در آستانه برگزاری سی‌وسومین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن، نگاهی کوتاه به برگزاری سه دوره هفتم تا نهم این مسابقات خواهیم انداخت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مسابقات بین‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ایران، نقش بسزایی در تغییر نگاه جهانیان به جمهوری اسلامی ایران داشته است. نگاهی کوتاه به رویدادهای برگزاری سه دوره هفتم تا نهم مسابقات بین‌المللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران می‌اندازیم و دوره‌های بعد نیز در گزارش‌های آتی بازخوانی خواهد شد.
دوره هفتم؛ میزبان 20 کشور
هفتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم اسفند 1368 در حسینیه ارشاد تهران برگزار شد. در این دوره 49 نفر از 20 کشور جهان شرکت داشتند که پنج داور خارجی به همراه پنج داور ایرانی قضاوت این مسابقات را انجام می‌دادند.
نگاهی به دوره‌های هفتم تا نهم مسابقات بین‌المللی قرآن
برترین‌های رشته حفظ کل:
1ـ نوری عواد العامری از عراق
2ـ استاد بن عبدالرحیم از سریلانکا
3ـ سعد الدین ساعت سلیمان از یوگسلاوی
برترین‌های رشته قرائت:
1ـ محمد جواد پناهی از ایران
 2ـ شرافت علی از آمریکا
3ـ احمد الصفار از عراق
حضور قاریان و حافظان 29 کشور در مسابقات بین المللی سال 70
هشتمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم از 13 تا 17 بهمن 1370 در حسینیه ارشاد تهران برگزار شد. در این دوره 49 نفر از 29 کشور جهان شرکت کردند که شش داور خارجی به همراه هشت داور ایرانی قضاوت این مسابقات را عهده دار بودند.
نگاهی به دوره‌های هفتم تا نهم مسابقات بین‌المللی قرآن 
نفرات برتر رشته حفظ کل:
1ـ محمد کاظم بافتی گرامی از ایران
2ـ احمد الدباغ از عراق
3ـ طارق عبدالغنی دعوب از لیبی
برترین‌های رشته قرائت:
1ـ سید حمید هروی از ایران
2ـ صلاح احمد یاموت از لبنان
3ـ شمس الدین از اندونزی
برگزاری دوره نهم مسابقات با حضور 32 قاری و حافظ قرآن
نهمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن کریم 1 تا 5 بهمن 1371 در حسینیه ارشاد تهران برگزار شد. در این دوره 32 نفر از 21 کشور جهان حضور داشتند که چهار داور خارجی به همراه پنج داور ایرانی این دوره از مسابقات را قضاوت کردند.
نگاهی به دوره‌های هفتم تا نهم مسابقات بین‌المللی قرآن + عکس
حائزین امتیاز در رشته حفظ کل:
1ـ احمد الدباغ از عراق
2ـ محمد کمال هواری از سوریه
3ـ رضا عابدین زاده از ایران
حائزین امتیاز در رشته قرائت:
1ـ مهدی قره شیخلو از ایران
2ـ سید صداقت علی از پاکستان
3ـ محمد انس قبانی از سوریه
مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات در حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برگزار شد که گزیده‌ای از بیانات معظم له را می‌خوانید: «شما ببینید مردم مسلمان صدر اسلام، مردمی که می‌شود گفت یک مردم ضعیف، ذلیل، توسری خور از همه چیز محروم بودند، قرآن این‌ها را به جایی رساند که سازنده تاریخ بشر شدند. به برکت قرآن، بزرگترین تمدن‌ها را مسلمین به وجود آورند. به برکت قرآن، علم را، فلسفه را، اخلاق را و همه دانش‌های بشری را تقریباً مسلمان‌ها پیش بردند. شما امروز اگر با قرآن آشنا باشید می‌توانید ماجرا را دنبال کنید و تجدید کنید. مسلمان‌ها اگر با قرآن انس بگیرند سیادت دنیا را در دست خواهند گرفت.»
ادامه دارد...
captcha