کد خبر: 3489639
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹
خاکباز:

عاملان زکات در رابطه با معادل‌سازی زکات توجیه شوند

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف لرستان گفت: یکی از مباحثی که در رابطه با زکات مطرح شد این بود که به هر میزان زکات در یک روستا و منطقه جمع‌آوری شود معادل آن برای ساخت مسجد پرداخت می‎شود، که متاسفانه مسأله معادل‌سازی زکات تاحدودی رنگ باخته که می‎طلبد عاملان زکات در این زمینه توجیه شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام مرتضی خاکباز، مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان شامگاه یک‌شنبه، 29 فروردین در جلسه شورای زکات استان لرستان که در  دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان برگزار شد، گفت: ظرفیت مبلّعان دینی ظرفیت بسیار بالایی است که در تمام مناسبت‌ها می‎توان از این ظرفیت عظیم استفاده کرد.
وی اضافه کرد: در ماه‌های رمضان، محرم و صفر مبلّغانی به روستاها و مناطق مختلف استان اعزام می‌شوند که می‌توان از این ظرفیت برای تبلیغ، اطلاع‌رسانی و فرهنگ‎سازی زکات در بین مردم استفاده کرد.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان افزود: ستاد زکات استان تنها از وجود 40 مبلّغ برای تبلیغ و ترویج زکات استفاده کرده است در صورتی‌که ظرفیت استان از نظر تعداد مبلغ دینی بیشتر از این است.
وی با بیان این‌که با توجه به این‌که زکات یک امر واجب دینی است و در آیات و احادیث نیز بر این امر تاکید شده است لذا می‎طلبد تلاش خود در زمینه فرهنگ‌سازی زکات را به‌کار بگیریم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه لرستان در رابطه با معادل‌سازی زکات، گفت: یکی از مباحثی که در رابطه با زکات جمع‌آوری شده در روستاها مطرح شد این بود که به هر میزان زکات در یک روستا و منطقه جمع‌آوری شود معادل آن برای ساخت مسجد پرداخت می‎شود، که متاسفانه این مسأله تاحدودی رنگ باخته لذا می‎طلبد عاملان زکات در این زمینه توجیه شوند.
captcha