کد خبر: 3490196
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۷

برگزاری سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی اوقاف در کردستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان از برگزاری سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی اوقاف بالای 18 سال در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از کردستان، حجت‌الاسلام میثم عباس‌پور، معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان امروز، 31 فروردین ماه در ستاد سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی و طرح تربیت حفاظ قرآن کریم از برگزاری سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی اوقاف بالای 18 سال در استان خبر داد و اظهار کرد: این ستاد دراستای حضور حداکثری فعالان قرآنی اعم از دانشجویان، نیروهای نظامی و انتظامی، مؤسسات قرآنی استان، برگزیدگان مسابقات قرآنی سایر ادارات و ... برگزار شده است.

وی با اشاره به اینکه تعامل ادارات در برگزاری مسابقات قرآنی موجب جلوگیری از موازی‌کاری و انسجام وهماهنگی بیشتر در برگزاری آن خواهد شد، افزود: ما از ادارات انتظار داریم  تا در امر ثبت‌نام و اطلاع‌رسانی این مسابقات با اداره اوقاف همکاری لازم را داشته باشند.

حجت‌الاسلام عباس‌پور بیان کرد: حضور پررنگ متسابقان در مسابقات قرآنی موجب دلگرمی داوران و پیشکسوتان و فعالان قرآنی خواهد شد و نشان دهنده آن است که استان از لحاظ قرآنی در حال ارتقا است.

وی اعلام کرد: همکاری و تعامل ادارات، ارگان‌ها و سازمان‌ها هم موجب انس بیشتر با قرآن کریم و موجب جنب و جوش قرآنی در زمان برگزاری مسابقات می شود.

معاون فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه استان کردستان از برگزاری دوره آموزشی تخصصی قرآن برای برگزیدگان استانی خبر داد و عنوان کرد: 200 نفر از منتخبان استانی در این دوره آموزشی شرکت می‌کنند.

وی از آغاز ثبت‌نام سی و نهمین دوره مسابقات قرآنی خبر داد و عنوان کرد: ثبت‌نام این دوره از 14 فروردین ماه شروع و تا 11 اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.

حجت‌الاسلام عباس‌پور افزود: این دوره از مسابقات قرآنی در رشته‌های حفظ پنج جزء، 10 جزء، 20 جزء، کل قرآن، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، ترجمه و تفسیر قرآن، همخوانی قرآنی، مدیحه سرایی، دعاخوانی، اذان و ابتهال برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری پنجمین دوره طرح تربیت حفاظ قرآن کریم بیان کرد: در این راستا پیش بینی می‌شود در پنجمین مرحله طرح تربیت حفظ قرآن کریم سال جاری هشت هزار نفر از علاقمندان در این طرح ثبت‌نام کنند.

حجت‌الاسلام عباس پور استقبال چشمگیر مردم کردستان از این طرح اعلام کرد: هر ساله تعداد شرکت کنندگان این طرح افزایش یافته است که در سال گذشته هفت هزار و 500 نفر کردستانی در این طرح شرکت کردند.

وی از برگزاری مراسم جشن تکلیف دانش آموزی با حضور 700 نفر از دانش آموزان با همکاری اداره کل اوقاف و امور خیریه و اداره آموزش و پرورش استان کردستان خبر داد و یادآور شد: یکی از مشکلات اساسی ما در استان عدم موقوفه قرآنی بوده است.

captcha