به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتالله دینپرور، رئیس بنیاد بینالمللی نهجالبلاغه در این نشست در سخنانی گفت: عهدنامه مالک اشتر یکی از والاترین بیانات امام علی(ع) است که صدها شرح و ترجمه بر آن نوشته شده و مورد توجه محققان بوده اما استفاده امروزی از آن مغفول مانده است.
وی گفت: جای خالی این عهدنامه در دستگاههای اجرایی و به شکل طرح و لایحه خالی است و باید این مسئله مورد توجه قانونگذاران و مسئولان اجرایی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: این عهدنامه در مجامع بینالمللی ثبت شده ولی هنوز در کشور ما به قانون تبدیل نشده است.
دینپرور با تمجید از اهتمام آیتالله العظمی مکارم به بحث نهجالبلاغه تاکید کرد: ایشان که همواره نسبت به برنامههای ما لطف و عنایت دارند از بنیانگذاران تعلیم و تربیت مدرن در حوزه علمیه هستند.
وی اظهار کرد: ما اوایل طلبگی در قم حضور داشتیم و در حالی که خبری از تالیف و تصنیف نبود ایشان کار نوشتن و تحقیق و تالیف را به ما و دیگران آموختند و عده ای از فضلای امروز حوزه محصول تربیت ایشان هستند.
در ادامه این نشست آیت الله العظمی مکارم شیرازی نیز در سخنانی بر لزوم قانون شدن مفاد این عهدنامه تاکید کرد و گفت: نهجالبلاغه کتابی است که در طول ادوار مختلف هرگز دچار کهنگی نخواهد شد.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد ارسطا، استاد حوزه در مباحثی بر لزوم برداشتهای فقهی اجتماعی از آیات و روایات تاکید کرد.