کد خبر: 3491461
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲

رقابت 190 دانش‌آموز دختر در آخرین روز مسابقات قرآن و عترت مرکزی

گروه فعالیت های قرآنی: 190 دانش‌آموز دختر در بخش پنجم و پایانی مرحله استانی سی‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی استان مرکزی به رقابت می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، بخش پنجم  و پایانی مرحله استانی سی‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نمازدانش‌آموزی  ویژه دانش‌آموزان دختر، امروز،  پنجم اردیبهشت‌ماه در اردوگاه فرهنگی و تربیتی امام خمینی(ره)خمین آغاز شد.
در این بخش 190دانش‌آموز دختر متوسطه اول در رشته حفظ ویژه( 5، 10، 20، کل)  و متوسطه دوم در رشته‌های قرائت تحقیق، حفظ ویژه، انشای نماز، تفسیر و صحیفه سجادیه رقابت می‌کنند.
مجتبی طباطبایی، رییس اداره قرآن، عترت و نماز اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان مرکزی، در حاشیه برگزاری این مسابقات به خبرنگار ایکنا گفت: بعد از پایان مسابقات ومشخص شدن نفرات برتر هر رشته در هر بخش، رتبه تیمی مناطق شرکت‌کننده برآورد و افت یا پیشرفت آنها نسبت به سال گذشته محاسبه می‌شود.
وی افزود: برای امتیازدهی به مناطق، تعداد برترین‌ها با توجه به جمعیت دانش‌آموزی آن منطقه محاسبه می‌شود یعنی از مناطقی که جمعیت دانش‌آموزی کمتری دارند انتظار تعداد زیاد نفرات برتر را نباید داشت.
یادآور می‌شود: در مرحله استانی سی‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز استان مرکزی  یک‌هزار و 250 نفر از 15 منطقه استان، در بخش‌های دختران، پسران و فرهنگیان در رشته‌های مختلف در اردوگاه فرهنگی و تربیتی امام خمینی(ره)خمین رقابت کردند.
captcha