کد خبر: 3491593
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۴

دانش‌آموزان معتکف مبلغان فرهنگی هستند

گروه اجتماعی: مسئول ستاد اعتکاف دانش‌آموزی مسجد جامع یزد با اشاره به حضور پرشور دانش‌آموزان یزدی برای شرکت در اعتکاف دانش‌آموزی گفت: دانش‌آموزان معتکف مبلغان فرهنگی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدیحیی نجم‌الهدی، مسئول ستاد اعتکاف دانش‌آموزی مسجد جامع یزد 4 اردیبهشت ماه در جمع دانش‌آموزان معتکف با اشاره به حضور پرشور دانش‌آموزان یزدی برای شرکت در اعتکاف دانش‌آموزی اظهار کرد: دانش‌آموزان معتکف مبغلان فرهنگی هستند.
وی با اشاره به ضرورت تبیین ارزش‌های دینی نظام اسلامی ایران بین دانش آموزان گفت: اعتکاف دانش‌آموزی با هدف شناخت راه بندگی بین دانش‌آموزان نسل جدید در یزد برگزار شد.
نجم‌الهدی نقش دانش‌آموزان در راستای ترویج فرهنگ دینی بین اقشار مختلف جامعه را موثر دانست و افزود: دانش‌آموزان با شرکت در مراسم اعتکاف دانش‌آموزی به مبلغان دینی و مذهبی در مدارس تبدیل می‌شوند.
مسئول ستاد اعتکاف دانش‌آموزی مسجد جامع یزد با اشاره به ضرورت تدوین برنامه‌های فرهنگی و دینی ویژه دانش‌آموزان گفت: بیش از ۶۰۰ دانش آموزی یزدی از مجتمع‌های آموزشی یزد در مراسم اعتکاف مسجد جامع یزد شرکت کردند.
نجم الهدی قرائت قرآن کریم به صورت گروهی، برگزاری مراسم سخنرانی با موضوع مهدویت، بندگی خدا، مهارت گناه نکردن و استفاده صحیح از شبکه‌ها اجتماعی از جمله برنامه‌های انجام شده و در دستور کار اعتکاف دانش‌آموزی در یزد است.
وی حضور دانش آموزان شش تا پیش دانشگاهی را از جمله ویژگی‌های برگزاری اعتکاف دانش‌آموزی در مسجد جامعه یزد عنوان کرد و ادامه داد: برگزاری مسابقات دل نوشته اعتکاف، حفظ قرآن، حفظ دعای عهد و ایده پردازی فرهنگی از دیگر برنامه‌های تدوین شده در اعتکاف دانش آموزی یزد است.
مسئول ستاد اعتکاف دانش آموزی مسجد جامع یزد بیان کرد: برگزاری حلقه‌های معرفتی، راه‌اندازی سالن مطالعه و استقرار مبلغین به منظور مشاوره‌های علمی، دینی و مذهبی از جمله ویژگی‌های اعتکاف دانش‌آموزی امسال است.
captcha