لاور افزود: محمد بسیار مومن و پایبند به نماز و قرآن و با آنكه يك فرمانده نظامی خوب بود، يك معلم اخلاق نيز به شمار میآمد.
وی تاکید کرد: شهید منتظرقائم که از شهدای شاخص امسال است، بسیار فروتن و بیزار از خودنمایی بود و در انجام امور سخت پیشقدم میشد.
لاور به تشریح نحوه شهادت منتظرقائم پرداخت و گفت: روز حادثه ما در ميان طوفان حركت كرديم تا اينكه به منطقه فرود هلیكوپترهای آمریکایی رسيديم. دو فروند هلیكوپتر در يك طرف جاده و چهار فروند در طرف ديگر جاده قرار داشت، يكی از هلیكوپترها در حال سوختن بود و يك هواپيمای چهار موتوره نيز در كنار آن میسوخت. ما در وسط جاده از اتومبيل پياده شديم و برای شناسايی به طرف آنها حركت كرديم. به موتورها و جيپ آمريكايي رسيديم و آنها را روشن كرديم و با هم كنار جاده آورديم. طوفانی كه مدتی قبل آغاز شده بود كاملاً برطرف شده و هوا صاف بود.
وی ادامه داد: به محض اينكه صدای فانتومها كم شد، ما به سرعت از هلیكوپترها دور شديم و به هر صورت كه بود، حدود 20 متر دويديم و بعد روی زمين دراز كشيديم. رفت و برگشت فانتومها همچنان ادامه داشت. هلیکوپتر کنار جاده منفجر شد و فرمانده به شهادت رسید.
محمد منتظرقائم در سال 1327 هجری شمسی در يك خانواده مذهبی و كمبضاعت در شهر فردوس به دنيا آمد. همزمان با قيام 15 خرداد، همراه پدر در صف مبارزه با طاغوت درآمد و به تكثير و پخش اعلاميههای امام خمينی پرداخت. بعد از پايان دبيرستان به خدمت سربازی رفت و پس از پايان خدمت در شركت برق توانير مشغول به كار شد و همزمان با هدف برانداختن نظام شاهنشاهی و استقرار حكومت اسلامی با تشكيل گروهی به مبارزه پرداخت. در سال 1351 هـ . ش دستگير و زندانی شد و تحت شكنجههای وحشيانه مأموران ساواك قرار گرفت؛ اما جانانه در مقابل شكنجهها مقاومت میکرد. بعد از پيروزی انقلاب اسلامی، خود را وقف انقلاب کرد و به عنوان نخستين فرمانده سپاه پاسداران استان يزد انتخاب شد و مسئول بنيانگذاری و تشكيل سپاه يزد و تصفيه كميته شد. وی که در واقعه طبس مشغول نگهبانی از هلیکوپترهای دشمن بود، به دلیل فرمان خائنانه بنیصدر مبنی بر بمباران منطقه، همزمان با 5 اردیبهشت به شهادت رسید.