کد خبر: 3491667
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۰

گشایش نمایشگاه معرق «از چوب تا خیال» در نگارخانه ژرفای هنر دزفول

گروه هنر: نمایشگاه معرق «از چوب تا خیال» از 3-17 ارديبهشت​​ماه در نگارخانه ژرفای هنر دزفول برپا شده است.

فهیمه طحان، مدیر نگارخانه ژرفای هنر دزفول در گفتوگو با خبرگزاري بينالمللي قرآن(ايكنا) از خوزستان اعلام کرد: نمایشگاه معرق «از چوب تا خیال» آثار مصطفی شاهینزاده با حضور نادر سعادتیفرد رئیس اداره ارشاد اسلامی دزفول و جمعی از هنرمندان، علاقه مندان و دوستداران هنر در نگارخانه ژرفای هنر دزفول گشایش یافت.

وي خاطرنشان كرد: در این نمایشگاه 32 اثر نقاشی با مضامین اسطوره های ادبیات ایران، نقاشی مینیاتور و منظره و خوشنویسی معرق با موضوعات ادبی و مذهبی شامل شامل بسم الله، آیات و سورههای قرآنی، اشعار حافظ و... به نمايش گذاشته شده است.

يادآور ميشود؛ مصطفی شاهینزاده متولد 1341 در دزفول است كه حدود 8 سال سابقه کار در زمنيه هنر معرق دارد. وی معرق را از سال ۱۳۸۹ زیر نظر اساتید این هنر فراگرفته و مشغول به کار معرق شده است.


به گفته وي آثار به نمایش گذاشته شده در این نمایشگاه در دو رشته معرق خط که بصورت معمول کار معرق آیات کلام الله مجید و اشعار دینی است و وجه دیگر معرق سنتی که بیشتر به سمت مینیاتور گرایش دارد و با الهام از آثار هنرمند گرانقدر استاد فرشچیان است.

وی به علاقهمندان هنر معرق توصیه كرد: با تمرین و بهره گیری از اساتید مجرب ادامه دهنده این هنر در جامعه اسلامی باشند.

گفتني است، این نمایشگاه از 3تا 17 اردیبهشتماه همه روزه از ساعت 18 تا 21:30 در نگارخانه ژرفای هنر دزفول آماده بازدید علاقه‌مندان است.

captcha