کد خبر: 3491998
تاریخ انتشار : ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۸
غلامی:

اولین گام اقتصاد مقاومتی اصلاح الگوی مصرف است

گروه اجتماعی: مسئول مرکز حفظ آثار دفاع مقدس سپاه خمین گفت: برای عمل‌گرایی در مسیر اقتصاد مقاومتی باید الگوی مصرف اصلاح شود مصرف بهینه انرژی و پرهیز از تجمل‌گرایی موجب می‌شود کشور نیاز کمتری به واردات و فرصت بیشتری برای صادرات داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، علی غلامی، مسئول مرکز حفظ آثار دفاع مقدس سپاه خمین، دوشنبه، 6 اردیبهشت‌ماه در کارگاه آموزشی «گزینش در نهادهای انقلابی» که در دانشکده علوم قرآنی خمین برگزار شد گفت: بسیجیان پیکره اصلی لشکرامام زمان(عج) هستند و سپاه پاسداران محدود به مرزهای ایران نمی‌شود بلکه در هر جای جهان که ندای انقلاب اسلامی سر داده شود سپاه نیز حضور دارد.
وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل افزود: یکی از مباحث مهم در تحقق اقتصاد مقاومتی، تشریح ماهیت و اهداف اقتصاد مقاومتی است زیرا هر فردی می‌تواند خانواده و اطرافیان خود را تشویق به خرید تولیدات داخلی کند.
استاد دانشکده علوم قرآنی خمین با بیان اینکه برای عمل در مسیر اقتصاد مقاومتی باید الگوی مصرف اصلاح شود تصریح کرد: مصرف بهینه کالا و انرژی و پرهیز از تجمل‌گرایی موجب می‌شود کشور نیاز کمتری به واردات و فرصت بیشتری برای صادرات داشته باشد.
غلامی ادامه داد: جامعه باید بین دو کالای ایرانی و خارجی، کالای تولید داخل را حتی اگر بی‌کیفیت باشد به کالای خارجی ارجحیت دهد، ما باید قبل از قیمت و کیفیت کالا به ایرانی و اسلامی  بودن آنها اهمیت دهیم زیرا با خرید آن به تقویت اسلام و ارتقاء کیفیت کالای داخلی کمک می‌شود اما خرید محصولات خارجی ارز را از کشور خارج و به جیب تولیدکنندگان خارجی می‌برد.
وی اظهار داشت: اگر بخواهیم نظام اسلامی ما در دنیا عزت نفس داشته باشد و در بین سایر ملل، نظامی مقتدر و سر بلند باشته باشیم باید گفتمان انقلاب و اسلام ناب محمدی(ص) در جامعه اجرا شود.
مسئول مرکز حفظ آثار دفاع مقدس سپاه ناحیه خمین گفت: مواردی چون قناعت و صرفه‌جویی در مصرف، ساده زیستی، ترک تنوّع‌طلبی و عدم اسراف باید دراولویت کاری همه افراد جامعه  قرار داده شود، امروزدشمن سعی دارد به نهادهای سپاه وحوزه‌های علمیه ضربه بزند زیرا به خوبی آگاه است که این دو نهاد در مقابل دشمن ایستاده‌اند.
استاد دانشکده علوم قرآنی خمین با تأکید بر حفظ  روحیه شور و نشاط  در دانشجویان خاطرنشان کرد: این نشاط کمک می‌کند بتوانید از هر شرایطی  برای زندگی بهتر استفاده کنید و خود را برای اقدامات جهادی آماده کنید.
captcha