کد خبر: 3492356
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۰

بهره‌مندی 144 هزار نفر در کرمانشاه از طرح‌ گفتمان‌های دینی

گروه اجتماعی: کارشناس امور فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه از بهره‌مندی ۱۴۴هزار نفر از برنامه‌های طرح گفتمان دینی در سطح استان کرمانشاه خبر داد.

سیروس امیری، کارشناس امور فرهنگی اداره‌کل تبلیغات اسلامی کرمانشاه و دبیر گفتمان‌های دینی مدارس در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: در طی برنامه پنجم توسعه بیش از 144 هزار نفر از جوانان و نوجوانان در قالب 1750 گفتمان دینی در سطح استان کرمانشاه بهره‌مند شده‌اند.

وی افزود: این اداره تمرکز خود را در اجراء و برگزاری گفتمان‌های دینی در سطح مدارس متوسطه مساجد، دانشگاه‌ها، حسینه و تکایا و با موضوعات مختلفی از قبیل تبیین نام‌گذاری سال توسط رهبر معظم انقلاب، اتحاد ملی و انسجام اسلامی، تلاش و کار مضاعف گذاشته است.

امیری تصریح کرد: مقوله‌های اقتصاد، عزم ملی و جهادی، همدلی و همزبانی و اصلاح الگوی مصرف و سایر موضوعات روز مانند تکنولوژی‌های نوین ارتباطی در این گفتمان‌ها مورد بررسی قرار گرفته است.

وی مهم‌ترین مسائل روز که بسیار جدی دنبال می‌شود را بحث پاسخ به شبهات دانست که در شکل‌گیری هویت اقشار نوجوان و جوان تأثیر دارد و عنوان کرد: یکی از محورهای برگزاری گفتمان‌ها پاسخ‌گویی به شبهات جوانان و نوجوانان است.
captcha