کد خبر: 3492875
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷
بازوند:

مدیران در راستای رفع چالش‌های پیش‌روی تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند

گروه اجتماعی: اساندار لرستان با بیان این‌که هدف اقتصاد مقاومتی بحران‌زادایی است و برای بحران‌زدایی باید تلاش کنیم ساختارهای ناکارآمد را ترمیم و آن‌را تبدیل به یک ساختار کارآمد کنیم، افزود: مدیران دستگاه‌ها با استفاده از اختیارات خود در راستای رفع موانع و چالش‌های پیش‌روی تحقق اقتصاد مقاومتی تلاش کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، هوشنگ بازوند، استاندار لرستان در جلسه ستاد تحقق اقتصاد مقاومتی، رونق اقتصادی و توسعه لرستان که پنج‌شنبه، نهم اردیبهشت‌ماه در استانداری لرستان برگزار شد، با تاکید بر این‌که ﻣﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻗﺪﺍﻡ ﻭ ﻋﻤﻞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺭﺍﺋﻪ ﻭ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺑﺪﻫﯿﻢ، گفت: ﻣﺎ ﺍﺯ ﺑﺪﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺎﺭ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﻣﺒﺎﺣﺚ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺍﻭﻟﻮﯾﺖ ﮐﺎﺭﯼ ﺧﻮﺩ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﯾﻢ، ﻣﺎ ﺍﯾﻦ ﻣﺒﺤﺚ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﭘﯿﺶ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺎﻥ‌ﻫﺎﯼ ﭘﯿﺸﺮﻭ ﺩﺭ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ ﻣﻘﺎﻭﻣﺘﯽ ﻫﺴﺘﯿﻢ.
وی با بیان این‌که ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺍﺻﻠﯽ ﻗﻮﻩ ﻣﺠﺮﯾﻪ ﺩﺭ ﺍﺳﺘﺎﻥ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩ، ﺭﻭﻧﻖ ﺍﻗﺘﺼﺎﺩﯼ ﻭ ﺗﻘﻮﯾﺖ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ، بر لزوم تقویت تولید در استان تاکیدکرد و  ادامه داد: در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است، احیا ظرفیت‌های راکد به‌صورت ویژه در دستور کار قرار گرفت.
بازوند یکی از رویکردهای اصلی اقتصاد مقاومتی را درون‌زا بودن آن دانست و اظهارکرد: رهبر معظم انقلاب نیز اوایل فروردین‌ماه امسال در سخنرانی خود در مشهد مقدس بر لزوم احیا مجدد ظرفیت‌های تولیدی تاکید کردند که در این راستا در بخش صادرات غیر نفتی در استان لرستان 102 درصد رشد داشته‌ایم.
استاندار لرستان توجه ویژه به بحث برون‌زا بودن اقتصاد مقاومتی، توجه به بخش خصوصی و فراهم کردن شرایط برای سرمایه‌گذاری را از محورهای مهم اقتصاد مقاومتی بیان کرد و گفت: حضور و مشارکت فعال مردم و بخش خصوصی و همچنین فعالیت دستگا ه‌ها می‌تواند در تحقق اقتصاد مقاومتی مؤثر باشد.
وی با اشاره به تدوین سند اقتصاد مقاومتی استان لرستان و این‌که این سند براساس توجه به تقویت تولید داخلی و ایجاد اشتغال تدوین شده است، ادامه داد: لازم است جلسات اقتصاد مقاومتی به‌صورت هفتگی برگزار شود و مدیران نیز در این جلسات حضور فعال داشته و در راستای رفع چالش‌ها و موانع پیش‌روی تحقق اقتصاد مقاومتی همت کنند.
بازوند با بیان این‌که هدف اقتصاد مقاومتی بحران‌زادایی است، اضافه کرد: برای بحران‌زدایی باید تلاش کنیم ساختارهای ناکارآمد را ترمیم و آن‌را تبدیل به یک ساختار کارآمد کنیم لذا می‌طلبد مدیران دستگاه‌ها از اختیارات خود در راستای رفع موانع و چالش‌های پیش‌روی تحقق اقتصاد مقاومتی استفاده کنند.
استاندار لرستان با اذعان به این‌که برنامه‌ریزی در حوزه اقتصاد مقاومتی مشارکت عمومی را می‌طلبد، گفت: لازم است در این زمینه مردم، مسئولان، صدا و سیما، قوه قضائیه و نیروهای نظامی و انتظامی و رسانه‌ها وارد عمل شوند چراکه تحقق اقتصاد مقاومتی نیازمند یک مدیریت جهادی و عقلانی و همچنین مشارکت همگانی است.
در ادامه این جلسه، مدیران دستگاه‌های اجرایی استان به معرفی پروژه‌های خود در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی پرداختند.

captcha