کد خبر: 3492939
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۷
محمدی‌قیداری خبر داد:

حضور 212 نفر در هفتمین جشواره قرآن و عترت بهزیستی زنجان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت:‌ هفتمین جشواره فرهنگی آموزشی قرآن و عترت بهزیستی استان زنجان با حضور 212 نفر برگزار شد.

محمد محمدی‌قیداری، مدیرکل بهزیستی استان زنجان، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از زنجان، اظهار کرد: هفتمین جشواره فرهنگی آموزشی قرآن و عترت بهزیستی استان زنجان صبح امروز نهم اردیبهشت سالجاری در 14 محور و در محل دارالقرآن‌الکریم زنجان برگزار شد.

وی با اشاره به محورهای برگزاری این جشنواره گفت: این محورها شامل قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان، حفظ اجزاء 30، 3، 5، 10، 20 و کل قرآن کریم، مدیحه‌سرایی، خوشنویسی، تحقیق و پژوهش، نقاشی کودکان و دلنوشته بود.

محمدی‌قیداری در خصوص گروه‌های شرکت کننده در این جشنواره خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در این جشنواره شامل کارکنان و خانواده کارکنان، خانه‌های کودک و نوجوان، مربیان و خردسالان مهدهای کودک، فرهیختگان سالمند، زنان سرپرست خانوار و همچنین نابینایان، معلولین جسمی حرکتی و ناشنوایان بودند.

این مسئول تاکید کرد: تعداد کل شرکت کنندگان در هفتمین جشواره فرهنگی آموزشی قرآن و عترت بهزیستی استان زنجان 212 نفر هستند که از این تعداد 115 نفر در بخش شفاهی و 97 نفر نیز در بخش کتبی به رقابت پرداختند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان در با اشاره به برخی از اهداف برگزاری این جشنواره گفت: توسعه و تعمیق فرهنگ قرآنی در بین جامعه هدف و نهادینه کردن آن در جامعه، فراهم کردن بستر مناسب در راستای تولید دانش و پژوهش قرآنی و ایجاد زمینه فعالیت‌های هدفمند گروهی در این زمینه، بالا بردن سطح آگاهی افراد نسبت به آموزه‌های قرآنی و همچنین ارائه راه‌کارهای قرآنی برای حل مشکلات زندگی فردی و اجتماعی از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.

captcha