کد خبر: 3493571
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰

دانش‌آموزان مدارس مناطق محروم از آموزش‌های لازم برخوردار می‌شوند

گروه اندیشه: رئیس بنیاد نخبگان لرستان برگزاری اردوی جهادی آموزشی را یکی‌از برنامه‌های شاخص این بنیاد در سال‌جاری عنوان کرد و گفت: امسال هدف‌مان از راه‌اندازی اردوهای جهادی بسط دادن دوره آموزش است که این مهم با حضور نخبگان اجرایی می‌شود و در این اردو، دانش‌آموزان مدارس مناطق محروم استان از آموزش‌های لازم برخوردار می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در سال‌جاری یک‌سری برنامه‌های شاخص قرار است توسط بنیاد نخبگان استان لرستان با همکاری دانشگاه لرستان، پارک علم و فناوری و چندین شرکت و سرمایه‌گذار در استان برگزار شود که یکی از آنها برنامه(start up city) است که برای اولین بار در استان و غرب کشور اجرا خواهد شد.
براساس این برنامه، بنیاد نخبگان استان از ایده‌هایی که از طریق دانشگاه‌ها و مراکز علمی و دانش‌آموزش کل استان جمع‌آوری شده پشتیبانی مالی و معنوی می‌کند.
حمزه امیری، رئیس بنیاد نخبگان لرستان هدف از طرح (start up city) را نهادینه کردن فرهنگ کارآفرینی و ایجاد کسب و کار از طریق ایده برشمرد و گفت: با توجه به رسالت و شرایطی که هم‌اکنون حاکم است هدف این است که کارآفرینی را به جامعه ترویج داده چرا که در استان به آن توجهی نشده است.
وی با بیان این‌که باید روی مسأله کارآفرینی مانور دهیم و سرمایه‌گذاری کنیم و این تفکر را در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی رواج دهیم، یادآور شد: طرح (start up city) اواخر اردیبهشت ماه در دانشگاه لرستان اجرا می‌شود.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان برگزاری اردوی جهادی آموزشی را از دیگر برنامه‌های شاخص این بنیاد در سال‌جاری عنوان کرد و با اشاره به این‌که در گذشته اردوها جهادی صرفاً برای کارهای عمرانی در مناطق محروم برنامه‌ریزی شده بود، گفت: امسال هدف‌مان از راه‌اندازی اردوهای جهادی بسط دادن دوره آموزش است که این مهم با حضور نخبگان اجرایی می‌شود و در این اردو، دانش‌آموزان مدارس مناطق محروم استان از آموزش‌های لازم برخوردار می‌شوند.
وی بیان کرد: این دوره آموزشی یک روزه خواهد بود و از 10 تا 15 نخبه مشمول بنیاد برای این مهم استفاده خواهد شد.
captcha