کد خبر: 3493790
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۱

کتاب«تشنه دانش» براساس شخصیت‎‌شناسی آیت‌الله حسن‌زاده آملی رونمایی شد

گروه حوزه‌های علمیه: کتاب تشنه دانش نوشته حجت‎الاسلام والمسلمین مرتضی حسینی بر اساس شخصیت‌شناسی آیت‎الله حسن‌زاده آملی در مجمع عالی حکمت اسلامی رونمایی شد.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) مراسم رونمایی از کتاب تشنه دانش، راهنمای دانش‌اندوزی بر اساس زیست‌نامه علامه حسن‌زاده آملی، امروز 12 اردیبهشت در مجمع عالی حکمت اسلامی برگزار و حجت‎الاسلام والمسلمین مرتضی حسینی نویسنده این کتاب به تشریح کتاب خود پرداخت.
وی در خصوص این کتاب گفت: کتاب تشنه دانش بر اساس شخصیت اخلاقی و علمی آیت‎الله حسن زاده آملی به نگارش در آمده است ولی مدلی در این کتاب به کار رفته است که در کنار بیان این ویژگی‎ها به شرح اصول و آداب زندگی و شخصیت یک طلبه واقعی نیز پرداخته شود.
نویسنده کتاب تشنه دانش بیان کرد: هر یک از شئون طلبگی از جمله علم و دروس حوزوی و... هر کدام به اندازه یک دریا است که بزرگانی چون علامه در همه این زمینه‎ها استاد بودند.
وی گفت: طلبگی را نباید یک کار ساده انگاشت، طلبگی در کنار اقیانوسی از علم، دارای یک رشته گسترده از مبانی اخلاقی و رفتاری و آدابی است که موفقیت در همه این زمینه‎ها نیازمند یک مدیریت بسیار قوی است که در این زمینه می‎توان از زندگی بزرگان درس‎های بسیار مهمی دریافت کرد.
وی گفت: تدبیر و آداب تعلیم و تعلم از نکات بسیار مهمی است که باید در این زمینه رعایت شود؛ آداب تعلیم و تعلم به حدی مهم است که باید در خصوص این مسئله کتاب‎ها نگاشت ولی متاسفانه ذخایر حال حاضر ما در این زمینه بسیار محدود و اندک است.
وی اظهارکرد: از دیگر ساحت‎هایی که طلاب باید در آن ورود کنند، ساحت مدیریت اخلاقی است زیرا طلاب جوان علاقه خاصی به سلوک رفتاری دارند ولی اگر در این راه به درستی هدایت نشود ممکن است در ورطه‎های دیگر رفته و دچار مشکل شوند.
لزوم توجه به تقریرنویسی
وی با ذکر این مطلب که مدیریت تحصیلی دارای قواعد عام است، بیان کرد: از جمله مسایلی که امروزه کمتر به آن توجه می‎شود، مسئله تقریرنویسی است که در گذشته بسیار شایع بود ولی امروزه چندان به آن توجه نمی‎شود در حالی که تقریرات نقش بسیار مهمی در فهم بهتر دروس دارد.
وی با اشاره به این نکته که در این کتاب قواعد عام مدیریت تحصیل بیان شده است، گفت: اصول مدیریت دانشی و اخلاقی باید در حوزه متداول شود و این مدیریت علمی و اخلاقی، مراتب توفیقات طلاب را فراهم خواهد آورد.
حسینی بیان کرد: این کتاب بر اساس زیست اجتماعی آیت‎الله حسن‌زاده آملی نوشته شده است که می‎توان با الگو قراردادن این عالم بزرگ، طلاب خود را در آیینه ایشان دیده و در پالایش خود تلاش مجدانه‎ای انجام دهند.
وی در پایان بر لزوم مهجوریت‌زدایی از کتب فاخر علمی در حوزه تاکید کرد و در ادامه حجت‎الاسلام والمسلمین حسینی آملی از شاگردان علامه حسن‌زاده آملی در سخنانی به ذکر ویژگی‎های شخصیتی این عالم بزرگ پرداخت.
داود رستمانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۱۲ - ۱۸:۳۱
0
0
خدا قوت بسیار خوشحالم از این اتفاق خداوند حضرت علامه و شاگردان ایشان رو طول عمر باعزت عطا بفرماید تا ان شالله ما بتوانیم استفاده کافی از محضر حضرات داشته باشیم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۲/۱۲ - ۲۰:۳۳
0
0
خیلی وقت بود که برای علامه کار مستقلی در این سطح نشده بود خدا قوت
captcha