به گزارش
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از لرستان، بهروز دوستی، معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی لرستان در جریان دیدار تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد لرستان با نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه خرمآباد که عصر سهشنبه، 14 اردیبهشت برگزار شد، در معرفی فعالیت تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد لرستان، گفت: در دانشگاه آزاد اسلامی کشور یکصد تشکل سیاسی، مذهبی و فرهنگی فعالیت دارد که از این تعداد، یازده تشکل آن مربوط به دانشگاه آزاد لرستان است.
وی افزود: این یازده تشکل دانشجویی 80 نفر اعضای شورای مرکزی دارند و هدف این تشکلهای دانشجویی تعمیق بینش اسلامی، حفظ روحیه اسلامی دانشجویان و ایجاد نشاط و پویایی دانشجویان در سطح دانشگاههاست.
دوستی با بیان اینکه خوشبختانه همدلی خوبی بین تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد لرستان وجود دارد، ادامه داد: این تشکلهای دانشجویی شامل تشکلهای سیاسی، مذهبی و فرهنگی هستند.
وی در ادامه با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، گفت: شهدا شاخصی برای سرافرازی ملت ایران هستند و گفتمان عزتمندانهای که امروز ما در دنیا داریم به برکت خون شهداست.