کد خبر: 3494782
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۹

تحقق تمدن اسلامی با تربیت نیروهای کارآمد توسط معلمان محقق می‌شود

گروه اجتماعی: فرمانده سپاه الغدیر استان یزد گفت: تحقق تمدن اسلامی در جهان با پرورش و تربیت نیروهای کارآمد توسط معلمان محقق می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از یزد، اکبر فتوحی، فرمانده سپاه الغدیر استان یزد 14 اردیبهشت ماه در همایش روز قشر بسیج فرهنگیان که در حسینیه ثارالله یزد برگزار شد وظیفه معلمان به ویژه معلمان بسیجی را کادرسازی برای گسترش تمدن اسلامی در جهان دانست و اظهار کرد: تحقق تمدن اسلامی در جهان با پرورش و تربیت نیروهای کارآمد توسط معلمان محقق می‌شود.
وی از زحمات و تلاش‌های همه معلمان استان تقدیر کرد و گفت: معلم از جایگاه رفیع و مقام والایی برخورداراست و جامعه اسلامی تکریم معلم را وظیفه خود می‌داند.
علی دهقان بهابادی، رئیس قشر بسیج فرهنگیان استان یزد با تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره  استاد مطهری و معلمان شهید از معلمان رزمنده، جانباز، ایثارگر و بسیجی استان تجلیل کرد و با قرائت آیاتی از سوره علق به تبیین اهمیت نقش والای معلم در دین مبین اسلام پرداخت.
وی معلمان را عامل حیات و هدایت اجتماع بشری دانست و افزود: خداوند در آیه 3 سوره مائده می‌فرماید هرکس نفسی را حیات بخشد مثل آن است که به یک جامعه حیات بخشیده است.
دهقان بهابادی معلمان را دریایی از عقل، شعور و دانش دانست که با تحصیل و تحقیق در همه علوم از ویژگی تلاش و کوشش برخوردارند و شخصیت آنان زبانزد خاص و عام است.
مهدی دهقان بهابادی، معاون پشتیبانی آموزش و پرورش استان یزد نیز در این مراسم نظم، هماهنگی، دلسوزی و تاثیرگذاری را از دیگر ویژگی‌های یک معلم برشمرد و افزود: معلمان دانایی، خلاقیت، تعهد و اخلاق را در جامعه گسترش می‌دهند.
وی با یادآوری این نکته که جامعه باید معلم یار و دانش آموز محور باشد افزود: رسالت اصلی معلمان مبارزه با بی‌اشتهائی علمی در جامعه است چرا که انزواطلبی و بی‌اشتهایی علمی موجب نابودی جامعه می‌شود. 
یادآوری می‌شود در این همایش با اهدای هدایایی از 35 نفر از معلمان فعال در قشر بسیج فرهنگیان استان تقدیر شد.
captcha