کد خبر: 3494901
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶

۳۴۵ روحانی عهده دار برپایی نماز جماعت در سمنان هستند

گروه اجتماعی: مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه ستاد اقامه نماز استان نقشی ویژه در اشاعه فرهنگ دینی دارد، گفت: ۳۴۵ روحانی عهده دار برپایی نماز جماعت در استان هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) ازسمنان،حجت‌الاسلام علی شکری،مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان عصر روز گذشته،  در نخستین نشست ستاد اقامه نماز استان سمنان به میزبانی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شاهرود، با اشاره به لزوم اشاعه فرهنگ نماز جماعت در جامعه، اظهار کرد: نماز از جمله مهمترین فرایض دینی است که می‌تواند سدی محکم در برابر معضلات اجتماعی باشد. 
وی با اشاره به اینکه ۳۴۵ روحانی عهده دار برپایی نماز جماعت در استان سمنان هستند، گفت: با توجه به تهاجم فرهنگی دشمنان اسلام که به ویژه نسل جوان جامعه را مورد هجمه خود قرار داده است، می‌توان با ترویج فرهنگ اقامه نماز در بین اقشار جامعه شاهد ایستادگی در برابر این توطئه های شوم بود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان با اشاره به تعامل این اداره کل و ستاد اقامه نماز، متذکر شد: دبیران ستاد اقامه نماز در شهرستان‌های استان سمنان، روسای ادارت تبلیغات اسلامی هستند و این به معنای تعامل همه جانبه این اداره کل با ستاد اقامه نماز است که این همکاری می‌تواند ثمرات و برکات فراوانی برای استان داشته باشد. 
شکری با اشاره به لزوم هم افزایی دستگاه‌های فرهنگی در امر ترویج نماز، یاداور شد: همگرایی و همکاری ستاد اقامه نماز و اداره کل تبلیغات اسلامی استان سمنان در راستای اشاعه فرهنگ دینی به خصوص بپا داشتن فرهنگ نماز در جامعه ستودنی است.
به گفته وی؛ هرگاه در جامعه نهادهای فرهنگی در مقوله‌ای مانند نماز، به همفکری، تعامل و هم افزایی دست یافتند، اقدامات مثبت و سازنده ای در آن حوزه رخ داد که نمونه آن را می توان در برنامه‌های اجرا شده توسط ستاد اقامه نماز استان سمنان با هدف ترویج فرهنگ نماز مشاهده کرد.
 
captcha