کد خبر: 3495329
تاریخ انتشار : ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۱
حجت‌الاسلام اصغری:

حجاب، امنیت و آرامش فردی و اجتماعی را به ارمغان می‌آورد

گروه اجتماعی: یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: حجاب به شیوه‌های مختلف باعث امنیت اجتماعی و فردی شده و ضامن آرامش روحی و روانی در بین خانواده‌هاست.

حجت‌الاسلام محمد اصغری، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن ( ایکنا) از آذربایجان غربی، با اشاره به اینکه حجاب اسلامی وجه تمایز آشکار میان جوامع اسلامی و غیر اسلامی است، گفت: حجاب و عفاف از بارزترین نشانه‌های سلامت و امنیت جامعه اسلامی است و در پرتو حجاب بنیان خانواده از استحکام قوی‌تر و امنیت و آرامش روحی و روانی بیشتری برخوردار می‌شود.

این دکتری فقه اصول با اشاره به اینکه انسان خلیفه خداوند در زمین است، گفت: هر چیز باارزشی نیاز به محافظت دارد و حجاب محافظ انسان در برابر خطرات و گزند دشمنان است.

وی با اشاره به اینکه خانواده نقش مؤثری در تربیت انسان دارد، گفت: رفتار و کردار مادر،  مستقیماً در تربیت فرزندان بخصوص دختران نقش بارزی داشته و طرز تفکر مادر، تعیین‌کننده فرآیند رشد فرزندان بشمار می‌رود.

حجت‌الاسلام اصغری گفت: پدیده‌ بدحجابی، به دلیل ناآشنایی افراد به حد و قیود حجاب اسلامی و بهره‌مندی ناچیز افراد بدحجاب از معارف و تعالیم اسلامی است.

این مدرس دانشگاه با اشاره به نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه گفت: آموزش‌وپرورش نقش مهمی در تقویت ارزش‌های دینی و نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب در جامعه دارد.

 وی تصریح کرد: راهکار مناسب برای نهادینه‌سازی فرهنگ حجاب و عفاف در جامعه، در طول دوران تحصیلی دانش‌آموزان است.

این استاد دانشگاه گفت: رسانه‌های داخلی به‌ویژه صداوسیما باید در جهت نهادینه‌سازی و ترویج  فرهنگ حجاب و عفاف و جهت‌دهی به افکار عمومی، برنامه‌ریزی‌های مؤثر و کارآمدی را به انجام رسانند.

captcha