وی عنوان کرد: در قرآن، وجود پیغمبر(ص) بهعنوان «رحمة للعالمین» تعبیر شده است و این رحمت محدود نبوده و شامل تربیت، تزکیه، تعلیم و هدایت انسانها به صراط مستقیم و پیشرفت انسانها در زمینه زندگى مادى و معنویشان است.
این مراسم با برنامههایی همچون مولودیخوانی، برگزاری مسابقه و اهدای جوایز همراه بود.
برگزاری جشن عید مبعث در شهر گهرو
همچنین حجتالاسلام سیدحسن چراغی در مراسم جشن عید مبعث که در شهر گهرو برگزار شد، گفت: اخلاق پسندیده و رفتار جوانمردانه و نیکویی که در پیامبر اسلام(ص) دیده میشد و همگان را به ستایش و احترام وا میداشت، سبب شد تا خداوند ایشان را در قرآن ستایش کرده و صاحب خلق عظیم بداند.
وی اظهار کرد: روز مبعث، روز برانگیختن خردهایی است که در تابوت خُرافهگرایی، هوسپرستی و جهلپیشگی دفن شده بود. روز مبعث روز تولد عاطفههاست؛ عاطفههایی که در رقص شمشیرها زخمی میشد و در جنگل نیزهها جان میباخت. آن روزها، دخترکان معصوم، به جای آغوش گرم مادر، در دامان سرد خاک میخفتند. جوانان بلندقامت، در جنگ جهالت، جان به بارش تیرها میدادند و زنان بیپناه، در بند اسارت میزیستند.
برگزاری جشن عید مبعث در لردگان
حجتالاسلام والمسلمین حسین قاسمپور در مراسم جشن عید مبعث پیامبر اکرم(ص) که در مسجد آیتالله گلپایگانی محله آخوند شهرستان لردگان برگزار شد، پیامبر اکرم(ص) را نوری برای رهایی بشریت از ظلمات حیوانی و رسیدن به کمالات دانست.
وی با اشاره به وضعیت زمان جاهلیت، اظهار کرد: پیامبر اکرم(ص) با مجاهدتها و تلاشهای سرسختانه توانست خوی حیوانی را از زندگی جاهلان زمانش بگیرد و آنها را به سوی سعادت دنیوی و اخروی رهنمون کند.
همچنین حجتالاسلام والمسلمین علی محمودی، روحانی مستقر لردگان در جشن مبعث پیامبر اکرم(ص) که در مسجد حضرت بقیةالله(عج) این شهرستان برگزار شد، به بیان جایگاه و مقام شامخ انبیاء بهویژه وجود نازنین پیامبر اکرم(ص) پرداخت و از مردم خواست برای ارتقای درجه معنوی و رسیدن به قرب الهی، انبیاء عظام را سرمشق و الگوی خود قرار دهند.
وی
با بیان اینکه عید مبعث دستاورد تمام اخلاقیات
نیکو از طرف پیامبر اکرم(ص) به تمامی مسلمانان است، اظهار کرد: ما باید نسبت به مقام والا و عظیم اهل بیت(ع) خاصه نبی اکرم(ص)
آشنا شویم و دیگران را نیز آشنا کنیم.