کد خبر: 3496347
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵
از بروجرد؛

«لیلا» به جشنواره ملی تئاتر مقاومت راه یافت

گروه هنر: نمایش صحنه‌ای «لیلا» به نویسندگی و کارگردانی پژمان شاهوردی، هنرمند بروجردی به نوزدهمین جشنواره ملی تئاتر مقاومت ـ فتح خرمشهر راه یافت.فيلم كوتاه از بروجرد به جشنواره فيلم‌ هاي دانشجويي سنگر راه يافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، نمایش صحنه‌ای «لیلا» دومین کار از  پژمان شاهوردی، هنرمند بروجردی به  نوزدهمین جشنواره ملی  تئاتر مقاومت ـ  فتح خرمشهر  که در خرداد‌ماه برگزار می‌شود، راه یافت .
دو کار از این هنرمند در نوزدهمین جشنواره ملی تئاتر مقاومت فتح خرمشهر امسال پذیرفته شده است که کار اول نمایش خیابانی «خرمشهر پلاک ٦١» و کار دوم  نمایش صحنه‌ای «لیلا » که کمتر در سراسر کشور این اتفاق رخ می‌دهد که از یک کارگردان بیش‌از یک کار در جشنواره‌ای پذیرفته شود .
پژمان شاهوردی، نویسندگی و کارگردانی این نمایش صحنه‌ای را به‌عهده دارد، دستیار کارگردان و دراماتورژ سهیل محمدی و بازیگران آن حدیث گودرزی، میلاد صادق‌زاده، پژمان شاهوردی، نسرین ورمزیاری و عوامل نمایش اجراء موسیقی زنده توسط محمد همایونی، مهدی جودکی، سید حسام شریعتمداری، اجرای نور گ محن دهگلی، مجید ایلخانی و اجراء صحنه عباس ذوالفقاری و جواد الماسی هستند که در این جشنواره شرکت می‌کنند .
پژمان شاهوردی، هنرمند جوان،  پر تلاش و موفق عرصه تئاتر شهرستان بروجرد که توانسته با لیاقت‌ها و خلاقیت‌های منحصر به فرد خود تاکنون افتخارات بسیاری را در عرصه نمایش به ویژه در حوزه نمایش خیابانی و در تاریخ شهرستان بروجرد ماندگار نماید .
وی هر ساله در جشنواره‌های ملی و منطقه‌ای متعدد و متفاوت به‌عنوان یک چهره فعال حوزه نمایش از شهرستان بروجرد شرکت کرده و با راهیابی کارهای ارزشی توانسته رتبه‌های متعددی را کسب نماید .
یادآور می‎شود، نوزدهمین جشنواره ملی تئاتر مقاومت فتح خرمشهر به دبیری حسین مسافرآستانه از ٢٨ اردیبهشت تا دوم خردادماه در شهرهای آبادان و خرمشهر برگزار می‌شود.
captcha