کد خبر: 3496680
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱

اعلام تاریخ پایان ثبت نام طرح یکساله حفظ مدرسه شبانه‌روزی بیت‌الاحزان

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آخرین مهلت ثبت نام در طرح یکساله حفظ قرآن شعبه حضرت ولی‌عصر(عج)(1) مدرسه شبانه‌روزی بیت‌الاحزان تا 15 خردادماه ادامه دارد.

معصومه شفیعی، مدیر شعبه حضرت ولی‌عصر(عج)(2) مدرسه شبانه‌روزی حفظ و تدبر یکساله کل قرآن کریم بیت‌الاحزان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به اینکه ثبت نام در این مدرسه نیز همزمان با 9 مدرسه دیگر در حال انجام است، اظهار کرد: این واحد ویژه بانوان است.
وی ادامه داد: به‌دلیل اینکه مؤسسه به تازگی راه‌اندازی شده است ثبت نام در این شعبه تا 15 خردادماه ادامه دارد.
شفیعی اظهار کرد: بانوان با شرایط سنی حداقل 14 و حداکثر 24 سال، عدم تأهل و تسلط بر روخوانی و روان‌خوانی قرآن و عدم اشتغال به تحصیل می‌توانند از طریق پایگاه اینترنتی مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) به نشانی http://beytolahzan.ir اقدام کنند.
مدیر شعبه حضرت ولی‌عصر(عج)(2) بیان کرد: پس از تکمیل فرم، از متقاضیان برای مصاحبه دعوت به عمل می‌آید و پس از قبولی مصاحبه وارد دوره آزمایشی 40 روزه، از دهه دوم تیر تا شهریورماه خواهند شد که پس از دوره آزمایشی از شرکت‌کنندگان آزمون به عمل می‌آید که وارد دوره اصلی در مهرماه می‌شوند.
یادآور می‌شود، این شعبه در تهران، اتوبان شهید عباس دوران، بعد از مترو کلاهدوز، جنب شهدای گمنام نیروی دریایی، مجتمع فرهنگی بیت‌الزهرا(س) ندسا قرار دارد.
captcha