حجتالاسلام رحمانی با بیان اینکه وقف اموال در دنیا سبب ماندگاری آنها میشود، اظهار کرد: یکی از مهمترین نیازهای امروز جامعه سوق دادن نیت واقفان به سمت حوزههای علمیه بهویژه حوزههای علمیه خواهران است و این از مهمترین ضرورتها است که باید مورد توجه جدی خیران قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه اگر میخواهیم در مناطق از هر نظر تحول ایجاد کنیم، باید بانوان آن منطقه را مورد توجه قرار دهیم، تصریح کرد: اگر میخواهیم جامعهای اسلامی و بر مبنای ارزشهای دینی داشته باشیم، باید بکوشیم که در مرحله نخست بانوان آن منطقه را به سمت امور اسلامی و مذهبی سوق دهیم که اگر این شد، خواه ناخواه جامعه به سمت ارزشهای دینی حرکت خواهد کرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه امروز مذاهب غیر شیعی هم به ضرورت بهرهمندی از وجود خواهران مبلغ معتقد شدهاند و به سمت تربیت خواهران جامعه خود در راستای اهداف مرود نظرشان در حال حرکت هستند، گفت: به یقین اگر زنان و بانوان رعایت اصول دینی و اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهند، مردان نیز مجبور میشوند بر مبنای آن اصول در خانوادهها حرکت کنند و این چیز کمی نیست.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه در محیط خانواده همه مردان تحت تأثیر بانوان قرار دارند، افزود: به یقین بسیاری از اصول دینی و ارزشهای اسلامی که در جامعه مورد غفلت قرار گرفتهاند را میتوان از طریق بانوان و با آموزش آنها در جامعه نهادینه کرد.
رحمانی با بیان اینکه بهترین مکان برای آموزش درست خواهران در همه زمینهها حوزههای علمیه است، گفت: از این نظر توسعه، گسترش و فراگیر شدن حوزههای علمیه خواهران در همه شهرها و مناطق از مهمترین ضرورتها است.
وی گسترش حوزههای علمیه خواهران در همه ابعاد را نیازمند کمک همگانی و خیران دانست و تصریح کرد: خیران باید کمکهای خود را به این سمت سوق دهند و بداند که هزینه کردن در این راستا به نفع همه جامعه و اصلاح همه امور است.
یادآور میشود، پایان این نشست، مهناز مردانینژاد، ساختمان تجاری و مسکونی خود در شهر جونقان را جهت نشر امور دینی و قرآنی و برای استفاده حوزه علمیه خواهران بهعنوان یک مرکز آموزشی واگذار کرد.