کد خبر: 3496909
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴

دیدار مداحان اهل بیت(ع) با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی

گروه اجتماعی: همزمان با فرا رسیدن اعیاد شعبانیه، جمعی از مداحان اهل بیت(ع) سپاه عاشورا با نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی دیدار داشته و ضمن مدیحه سرایی مادحین اهل بیت(ع)، امام جمعه تبریز رهنمودها و نکته نظراتی به مداحان داشت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، آیت‌الله محسن مجتهد شبستری عصر دیروز در دیدار با جمعی از مداحان اهل بیت(ع) سپاه عاشورا، ضمن گرامیداشت اعیاد شعبانیه، اظهار کرد: جای خوشحالی است که علاوه بر مادحین به‌نام، جوانان و نوجوانان علاقمند نیز با تمرین و گذراندن دوره های مختلف آموزشی، پای در عرصه مداحی گذاشتند.

وی با بیان اینکه فضیلت مدیحه‌سرایی برای اهل بیت باید از روی منابع معتبر شیعه باشد، گفت: ورود جوانان و نوجوانان به عرصه مداحی و تربیت آنها در این رشته از امتیازات شهر تبریز بوده است که نشان از ولایتمداری، حسینی بودن، مذهبی و بصیرت مردمان این شهر است.

نماینده مجلس خبرگان رهبری از استعدادهای مادحین اهل بیت(ع)، قدردانی کرده و ادامه داد: مداحان به یاد داشته باشند که علاوه بر ذکر فضایل اهل بیت(ع) در اشعار خود باید هدف سالار شهیدان که همان احیای اسلام و آموزه‌های دینی بود را ترویج دهند.

وی بر پررنگ تر کردن رمز شهادت امام حسین(ع) توسط مادحین تأکید کرد و افزود: هدف امام حسین از جانفشانی و فدای خود فقط برای احیای اسلام و نجات مردم از اسارت بوده است زیرا حسین(ع) مظهر غیرت دینی است.

امام جمعه تبریز تصریح کرد: امام حسین(ع) شهید راه قرآن بودند و لذا مادحین و عزاداران حسینی باید در عمل به قرآن اهتمام بیشتری نسبت به دیگران داشته باشند.

یادآور می شود،پیش از این دیدار محسن بخت شکوهی، مسئول سازمان بسیج مداحان سپاه عاشورا ضمن ارائه گزارش از عملکرد این سازمان به برگزاری 4 دوره آموزش مداحی برای علاقمندان اشاره داشته و تربیت مداحان انقلابی و مبارزه با آفات عزاداری‌ها را از مهمترین رسالت‌های بسیج مداحان برشمرد.

بر اساس این گزارش، تعدادی از مداحان اهل بیت(ع) به مدیحه سرایی و شعرخوانی در وصف اهل بیت(ع) و شهدای مدافع حرم پرداختند.

captcha