کد خبر: 3498396
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۱

مادر شهید بهرام مساوات در محل مسابقات بین‌المللی قرآن حضور یافت

کانون خبرنگاران نبأ: مادر یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس به نام شهید بهرام مساوات که از شهدای قرآنی هشت سال دفاع مقدس است در محل 33‌مین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن حضور یافت و با دلتنگی جای فرزند شهید خود را که قاری قرآن بود در بین قاریان خالی می‌دید.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مادر یکی از شهدای هشت سال دفاع مقدس به نام شهید بهرام مساوات که از شهدای قرآنی هشت سال دفاع مقدس است در محل مسابقات بین‌المللی قرآن حضور یافت و با دلتنگی جای فرزند شهید خود را که قاری قرآن بود در بین قاریان خالی می‌دید.
وی از خاطرات فرزند خود و انس بسیار زیاد او با قرآن گفت، فرزند وی در سن 22 سالگی و در بانه به شهادت رسیده است و خدا را شاکر بود که فرزندش به مقام رفیع شهادت نائل شده و در روز قیامت شفاعت او را خواهد کرد.
وی استعداد در صوت فرزند خود را خدادادی می‌دانست، با وجود این که فرزندش با سن کم و بدون رفتن به کلاس قرآن را به زیبایی تلاوت می‌کرد.
مادر شهید مساوات با اشاره به اینکه فرزندش در فتح خرمشهر حضور داشت از حضور دوباره او در جبهه‎‌های حق علیه باطل در مرتبه دوم گفت و در همین مرحله هم به مقام شهادت نائل گشت.
این مادر شهید که تصویر فرزند خود را در دست داشت با جود دردی که در پای خود داشت به محل مسابقات قرآن آمده بود تا با شنیدن صوت ملکوتی قرآن یاد شهید خود را زنده نگه دارد.
*محمدعلی نادعلی

captcha