محمدرضا مسیبزاده، مدیر کل قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با انتقاد از عملکرد سازمان صدا و سیما در انتشار خبری مبنی بر اینکه «50 هزار مدرسه نماز جماعت ندارند» عنوان کرد: ما در زمینه فعالیتهای مذهبی و دینی دانشآموزان حساسیت ویژهای را در آموزش و پرورش داریم و این حساسیت فارغ از هر اتفاق سیاسی و تبلیغ است؛ چرا که باور داریم مسائل تربیتی دانشآموزان برای همه است و توجه به این مسائل میتواند آینده کشورمان را بیمه کند و موجب نشر بیش از پیش اسلام عزیز در کشور شود.
وی با اشاره به برنامه روز گذشته این نهاد، گفت: روز گذشته در خدمت مسئولان کانونهای پرورشی فکری کودکان و نوجوانان و معاونان پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش بودیم؛ یک جمع ارزشی و فعال که در زمینه پرورش دانشآموزان فعالیت میکنند.
مسیبزاده با اشاره به ارائه گزارش وزیر آموزش و پرورش از بخشهای مختلف این سازمان از جمله بحث اقامه نماز مدارس و تأکید بر اینکه نماز جماعت مدارس به عنوان یک واجب شرعی برای همه مدیران و کارکنان مطرح است، گفت: ما سند جامع توسعه و تقویت نماز را در وزارت آموزش و پرورش داریم و این سند در نوع خود بینظیر است و شاید به عنوان اولین سند نظام مهندسی فرهنگی کشور مورد توجه قرار گرفته است.
وی ادامه داد: وزیر آموزش و پرورش در این برنامه از برگزاری 55 هزار نماز جماعت در مدارس کشور خبر داد و گفت که تا رسیدن به عدد 105 هزار مدرسه موجود، حدوداً باید 50 هزار نماز جماعت دیگر در مدارس برگزار کنیم و بعد هم اشاره کرد که 150 مدرسه یک نفره، نزدیک به 5 هزار مدرسه زیر چهار نفر دانشآموز و نزدیک به 10 هزار مدرسه زیر 9 نفر دانشآموز داریم.
مسیبزاده همچنین گفت: وزیر آموزش و پرورش مطرح کردند که از این دست مدارس با تعداد بسیار کم دانشآموز زیاد در کشور وجود دارد و اشاره کرد که شرایط این 50 هزار مدرسه (بدون نماز جماعت) با 55 هزار مدرسه دیگر (با نماز جماعت) قابل مقایسه نیست، هر چند که باز هم تلاش میکنیم اقامه نماز جماعت را در مدارس رواج دهیم.
وی از مسئولان صدا و سیما بابت برداشت خبری از سخنان وزیر در برنامه روز گذشته با تیتر «انتقاد وزیر آموزش و پرورش از برپانشدن نماز جماعت در برخی مدارس کشور »گله کرد و گفت: صدا و سیما به عنوان دانشگاه انسانساز باید به سمت خیر، نیکی و امید رهنمون کند. کجای این تیتر خیر و مصداق عمل به آیه «الَّذِينَ يُبَلِّغُونَ رِسَالَاتِ اللَّهِ وَيَخْشَوْنَهُ وَلَا يَخْشَوْنَ أَحَدًا إِلَّا اللَّهَ وَكَفَى بِاللَّهِ حَسِيبًا؛ همان كسانى كه پيامهاى خدا را ابلاغ مىكنند و از او مىترسند و از هيچ كس جز خدا بيم ندارند و خدا براى حسابرسى كفايت مىكند» (آیه 39 سوره احزاب) است. این حق نبود که چنین تیتری زده شود.