کد خبر: 3498684
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۴۸
صمدیان:

تداوم فرهنگ شهادت خواست همه مردم است

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی،گفت: تداوم فرهنگ ایثار و شهادت که همان فرهنگ از خود گذشتگی است خواست همه مردم است و حرکت در این راستا ضروری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، قاسم صمدیان مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی، روز یکشنبه 26 اردیبهشت در مراسم تجلیل از 63 جانباز و ایثارگر شرکت توزیع برق تبریز، با اشاره به ماموریت پیامبر مکرم اسلام که برای بشریت آخرین دین کامل را عرضه کرد و نقش امام حسین(ع) حضرت ابوالفضل العباس(س) و امام سجاد(ع) در صحنه کربلا، در مقابل با کفار برای بقا دین جان و مال و ناموس خود را در طبق اخلاص قرار داد تا اصل دین باقی بماند گفت: وظیفه بنیاد شهید و امور ایثارگران در راستای خواست مردم مومن و متدین ایران اسلامی که همانا ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و خدمتگزاری بر خانواده‌های شاهد و ایثارگر است می‌باشد تا پیام‌های عاشورا را به کل جامعه تسری داده و به نسل‌های آتی انتقال داده شود.
وی با اشاره به حضور آحاد مردم در تمامی برهه‌ها از جمله پیروزی انقلاب اسلامی ایران، 8سال دفاع مقدس و بعد از آن گفت: همه مردم به نیکی عمل کرده و برای سربلندی اسلام، خون دل خوردند تا فرهنگ ایثار و شهادت که می‌تواند برای همه نسل‌ها، انسان‌های سربلند، سرافراز تربیت نماید و با خدمت به اسلام جاوادنه شده و منشا خیر و برکت باشند.
صمدیان با اشاره به تلاش‌های انجام گرفته در صنعت برق کشور گفت: در تمامی صحنه‌ها زحمات و خدمات ارزش آفرین شما قابل ملموس است و باید در هر پست و مقامی که مشغول خدمت می‌باشیم، در بعد وظیفه بعنوان یک انسان وارسته اقدام نماییم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان‌شرقی، خاطرنشان کرد: مردم همه گذشت‌ها و رشادت‌ها را می‌بینند و در مقابل آن احساس وظیفه می‌کنند و با این تفکر که در مقابل ایثارگری‌ها ما چه وظایفی داریم و وظیفه ما همانا کار خود را به نحو احسنت انجام دادن است که ایثارگری کرده‌ایم ،چرا که اکنون مقابله نظامی با تهدیدات جای خود را به کار و تلاش داده و در آن زمان حضور در جبهه‌ها و صحنه‌های نبرد حق علیه باطل وظیفه بود و در مقابل اکنون در تمامی کارهایی که انجام می‌دهیم باید نقطه به نقطه زندگی توجه به فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشیم تا با توصل به فرهنگ ناب محمدی (ص) وظایف انسانی و اسلامی خود را به نحو شایسته انجام دهیم و در تربیت فرزندان بصورت صحیح تلاش و کوشش نماییم.
captcha