کد خبر: 3500159
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۸

خودسازی مقدمه آمادگی جهانی برای ظهور است

گروه اجتماعی: مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور گفت: برای ظهور ابتدا باید یک آمادگی جهانی ایجاد کرد که این امر با خودسازی، تهذیب نفس، معرفت پیدا کردن نسبت به امام زمان و همچنین عمل به دستورات دین حاصل می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن( ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام محمود متوسل، مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور امروز در همایش « بانوان منتظر» که در زاهدان برگزار شد، گفت: ظهور امام زمان(عج) تنها برای شیعیان نیست، بلکه ایشان یک منجی و مصلح جهانی هستند که عدالت را در تمام جهان برپا می‌کنند.
وی بیان کرد: انقلاب حضرت مهدی(عج) به سه عنصر نیاز دارد: « رهبری» که خود امام زمان(عج) رهبر جهانی هستند؛ « قانون جهانی» که بر اساس تعالیم قرآن است و همچنین « آمادگی جهانی».
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) افزود: علت غیبت این است که خداوند یازده امام برای هدایت و رهبری مردم تعیین کرد اما مردم از وجود آنان بهره نبردند و یکی را پس از دیگری به شهادت رساندند، بنابراین امام دوازدهم را از نظر مردم پنهان کرد.
وی برقراری عدالت و امنیت را از جمله برکات ظهور نامید و عنوان کرد: يکی از ناامنی‌هايی که برای بانوان وجود دارد فراموش شدن حقوق بانوان در طول زمان‌های متمادی است که امام زمان (عج) با ظهورش اين حقوق فراموش شده را برمی‌گرداند و به مردم متذکر می‌شود.
متوسل با بیان اینکه در دوران ظهور، جامعه آنقدر از امنيت برخوردار مي‌شود که هيچ‌کس به حقوق دیگری متعرض نمي‌شود، افزود: مهدي موعود با رعايت انصاف، همه حقوق ملل و مذاهب را بر مي‌گرداند.
مدیرعامل بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) در پایان اظهار کرد: برای ظهور ابتدا باید یک آمادگی جهانی ایجاد کرد که این امر با خودسازی، تهذیب نفس، معرفت پیدا کردن نسبت به امام زمان و همچنین عمل به دستورات دین حاصل می‌شود.
captcha