کد خبر: 3500180
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۱۶

آغاز سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن تبریز

گروه فعالیت‌های قرآنی: همزمان با میلاد منجی عالم بشریت، مراسم افتتاحیه سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن تبریز با حضور مسئولان، متسابقین و جمع کثیری از مردم قرآن دوست در آستان مقدس سیدحمزه(ع) برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، همزمان با روز نیمه شعبان، مراسم افتتاحیه سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن بخش شهرستانی در تبریز با حضور حجت‌الاسلام وحدت مشهوری، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه استان، حجت‌الاسلام رضا جعفری، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ناحیه یک تبریز، حجت‌الاسلام محمدرضا خلیلی، رئیس اداره اوقاف و امورخیریه ناحیه دو تبریز و حجت‌الاسلام مرتضی قربانی، استاد حوزه علمیه، شرکت‌کنندگان و جمع کثیری از علاقه‌مندان به قرآن برگزار شد.

بر اساس این گزارش مطلع نخست مراسم آیاتی از کلام‌الله مجید توسط ترابیان، قاری برجسته قرآن بود و سپس حجت‌الاسلام وحدت مشهوری، معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امورخیریه در حاشیه این مراسم ضمن گرامیداشت ولادت با سعادت حضرت ولی‌عصر(عج) و فرارسیدن سوم خردادماه، اظهار کرد: این مراسم افتتاحیه، برای آغاز یک رویداد بزرگ قرآنی در شهر است و مقدمه‌ای برای ترویج مباحث و آموزه‌های قرآنی است.

وی اظهار کرد: از فردا رویداد بزرگ قرآنی با 500 نفر شرکت‌کننده و در 11 رشته قرآنی از جمله ابتهال، اذان، مدیحه سرایی، چهار رشته حفظ و قرائت در تبریز آغاز می‌شود.

حجت‌الاسلام مشهوری با اشاره به نتایج و رتبه‌های ضعیف به دست آمده متسابقین سال‌های گذشته در مراحل کشوری و بین‌المللی گفت: باید این مسئله توسط مسئولین قرآنی آسیب‌شناسی شود تا در شهری که معروف به شهر انس با قرآن و اهل‌بیت(ع) است شاهد نتایج مطلوب در سطح کشور و بین‌الملل باشیم.

وی ادامه داد: موسسه‌های قرآنی باید با همدیگر هم‌خوانی و همکاری داشته باشند و همچنین مسئولان نیز بودجه‌ای به قرآن و ترویج آن در بین اقشار جامعه اختصاص دهند.

معاون فرهنگی اداره‌کل اوقاف و امورخیریه استان به وقف‌هایی در زمینه قرآن در برخی استان‌ها اشاره و تصریح کرد: در استان‌هایی که وقف بر قرآن دارند نیازی به اختصاص بودجه ندارند و هزینه‌های قرآن را از وقف‌هایشان تأمین می‌کنند.

وی افزود: اگر فردی توانایی وقف در این زمینه را دارد و یا اینکه می‌تواند خیری را جهت وقف بر قرآن هدایت کند بزرگترین عبادات و صدقه جاریه را انجام می‌دهد.

حجت‌الاسلام مشهوری با استناد به فرموده نبی اکرم(ص) مبنی بر اینکه اگر بلا یا سختی بر شما روی دهد آن را با قرآن از بین ببرید، گفت: پناه بردن و اهمیت دادن به قرآن یعنی اینکه به مجالس قرآنی مانند مسابقات و تفسیر، تعلیم و تأمل قرآنی اهمیت دهیم.

وی به سه سفارش پیامبر اکرم(ص) اشاره کرد و گفت: به فزرندان خود محبت به پیامبر (ص)، اهل بیت(ع) و قرائت قرآن را یاد دهید و باید از دوران کودکی پدر و مادر به این مقوله توجه ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش ایکنا، تلاوت قرآن توسط محسنی، قاری برجسته قرآن و اجرای گروه تواشیح در مدح وجود مقدس امام زمان (عج) از جمله دیگر بخش‌های این مراسم بود.

یادآور می‌شود طبق قرعه‌کشی انجام شده مسابقه خواهران از بعدازظهر سوم خردادماه به مدت سه روز و مسابقه برادران بعد از اتمام مسابقات خواهران در محل مجتمع قرآنی اداره اوقاف و امور خیریه تبریز واقع در آبرسان، جنب مسجد طوبی، پارک مفاخر انجام می شود.

captcha