کد خبر: 3500429
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۰

آموزش اخلاق و قرآن در اهواز

گروه فعالیت‌های قرآنی: دوره‌های اخلاقی و اعتقادی همزمان با آموزش قرآن در مؤسسه اشراق اهواز به قرآن‌آموزان آموزش داده می‌شود.

سید علی موسوی، مدیر مؤسسه قرآنی اشراق اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان از برنامه‌های این مؤسسه ویژه تابستان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های روخوانی، روانخوانی، تجوید و حفظ اجزاء 30 و 29 قرآن کریم از برنامه‌های این مؤسسه ویژه تابستان است، افزود: همزمان با آموزش این رشته‌ها به قرآن‌آموزان، دوره‌های اخلاقی و اعتقادی نیز برگزار خواهد شد.

موسوی با بیان اینکه این دوره‌ها ویژه آقایان و بانوان در سنین مختلف در این مؤسسه برگزار می‌شود، افزود: پیش‌بینی می‌شود 140 قرآن‌آموز در این دوره شرکت کنند.

مدیر مؤسسه قرآنی اشراق اهواز در ادامه گفت: ثبت‌نام این طرح 15 تا 30 خرداد است.

موسوی هدف این مؤسسه را از برگزاری این دوره‌ها بالابردن بینش قرآنی و ارتقای مفاهیم قرآنی در منطقه عنوان کرد.

captcha