کد خبر: 3501104
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۱

زمان ثبت نام طرح ملی «پنجره‌ای به آسمان» تمدید شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: ثبت نام در طرح ملی «پنجره‌ای به آسمان» که در ایام تابستان ویژه علاقه‌‌مندان به قرآن برگزار می‌شود، تمدید شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین منصور برزگر، مدیر مؤسسه موقوفه مکتب‌القرآن ثارالله شیراز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ضمن بیان این مطلب گفت: زمان ثبت نام در طرح ملی «پنجره‌ای به آسمان» تا 20 خردادماه اعلام شد که به‌دلیل استقبال شرکت‌کنندگان این زمان تا 15 نیرماه تمدید شد.
وی ادامه داد: این طرح به‌صورت روزانه و طی حضور پنج ساعته فراگیران طی ایام تابستانه اجرا می‌شود که پس از آن شرکت‌کنندگان پنج جزء از قرآن را حفظ خواهند کرد.
برزگر اظهار کرد: طی این طرح در کنار اجرای برنامه‌های قرآنی، برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و اردوهای زیارتی و تفریحی و مسابقات و جلسات اخلاق و تفسیر آیات قرآن برگزار می‌شود.
مدیر مؤسسه موقوفه مکتب‌القرآن ثارالله شیراز عنوان کرد: دختران و پسران بالای 11 سال و سایر بانوان و آقایان بزرگسال می‌توانند با مراجعه به تمامی شعب مؤسسه موقوفه مکتب‌القرآن ثارالله در سراسر کشور نسبت به ثبت نامشان اقدام کنند.
وی یادآور شد: این طرح با همکاری معاونت فرهنگی سازمان اوقاف و امور خیریه، اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت و معاونت قرآن و عترت ارشاد اجرا می‌شود. همچنین علاقه‌مندان برای دریافت اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های 32301090 و 36270359-071 تماس بگیرند.
یادآور می‌شود، شعبه اصلی این مؤسسه در شیراز، خیابان قصرالدشت، خیابان ولی‌‌عصر(عج)، کوچه سه، پلاک 67+1 قرار دارد.
captcha