زهره محمدی حافظ شرکتکننده در بخش پنج جز سی و نهمین مسابقات مرحله شهرستانی اوقاف قم در گفت و گو با
خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از قم گفت: با امکانات سازمان اوقاف به آرزوی همیشگی ام که حفظ قرآن بود رسیدم.
وی که با 45 سال سن حافظ 8 جز قرآن است اظهار داشت: از دو سال پیش که شروع به حفظ قرآن کردم برای همه عجیب بود که در این سن می خواهم قرآن را حفظ کنم ولی از روی علاقهای که داشتم قدم در این مسیر گذاشتم و به لطف خدا موفق شدم.
این حافظ قرآنی که دارای مدرک سیکل است تصریح کرد: تا پیش از این امکانات حفظ قرآن در شهر جعفریه فراهم نبود ولی سازمان اوقاف در سال های اخیر امکانات خوبی برای مشتاقان حفظ قرآن فراهم کرده و من نیز از نحوه برگزاری کلاس ها بسیار راضی هستم.
محمدی در ارتباط با تاثیر قرآن بر روند زندگی خود گفت: حفظ قران تاثیر بالایی در زندگی ام گذاشته و برای همین آرزو می کنم کاش می توانستم در سن کمتری وارد این وادی شوم و از این رو به تمامی افرادی که می بینم توصیه می کنم که قرآن را حفظ کنند.
این حافظ قرآن تاکید کرد: حفظ قرآن این برتری را دارد که شما در کنار حفظ عبارات قرآنی که آرامش روحی انسان است، می توانید از مباحث مختلف از جمله تجوید و تفسیر نیز بهره مند شوید.
وی در ادامه گفت: قرآن به حدی در زندگی من تاثیر گذاشته که وقتی می خواهم با فرزندانم صحبت کنم از آیات قرآن برای آنها مثال می زنم و معانی آیات را برایشان بیان می کنم و توصیه های قرآنی را در تربیت فرزندانم و رفتار خودم بکار می گیرم.