کد خبر: 3501305
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۵
کریم دولتی:

موفقیت در کار قرآنی دانش‎آموزی مستلزم همت معلمان قرآن در کنار ساختار منسجم موجود است

گروه فعالیت‌های قرآنی: قائم مقام مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف اظهار کرد: برای موفقیت در کار قرآنی دانش‎آموزی، لازم است معلمان قرآن توانمندی‎های شخصی خود را به این ساختار قوی و منسجمی که در آموزش و پرورش وجود دارد، ضمیمه کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن (ایکنا)، کریم دولتی، قائم مقام مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه، در نشست تخصصی مسئولان قرآنی کشور که پیش از ظهر امروز 6 خردادماه، در حاشیه گردهمایی توانمندسازی مدیران مراکز دارالقرآن آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: یکی از افتخارات بسیار مبارک و خوبی که در سطح آموزش و پرورش آغاز و پیگیری شده، کار تخصصی در حوزه‌ قرآن و معارف دینی است که به نظر می‌رسد این انسجام و ساختار قوی و محکم در دهه‌های گذشته که ما آموزش قرآن می‌دیدیم وجود نداشت؛ در دوره‌‌ای که ما آموزش قران می‌د‌یدیم هر چه بود اخلاص و توانمندی‌های شخصی اساتید بود.

دولتی ادامه داد: خیلی از کسانی که هم‎دوره‌ای ما بودند و سابقه کار آموزش و پرورش دارند حتما تایید می‌کنند علت نشستن پای رحل قرآن و ماندن در این مسیر به خاطر نفس قدسی و عرض ارادت‎هایی بود که معلمان داشتند.

قائم مقام مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف عنوان کرد: هم اکنون از نظر اداری و سازمانی ساختارها به خوبی تعریف شده و زیربناها آماده است و تصور من این است که ظرفیت‌های موجود باید در کنار آن ارادت‎های شخصی و توانایی‌هایی که اساتید قرآن دارند، به هم‌افزایی برسد.

وی ادامه داد: اگر در بین نوجوانان دهه شصت و هفتاد، فقط تعدادی قرآنی داشتیم امروز انتظار این است که تعداد نوجوانان قرآنی بسیار بیشتر شود و بیشتر بتوانیم شاهد شکوفایی استعدادهای قرآنی و دینی نوجوان باشیم.

دولتی خطاب به مدیران مراکز دارالقرآن عنوان کرد: شما به عنوان متولیان اصلی کار قرآنی در سطح آموزش و پرورش اگر همت‎تان این باشد که توانمندی‎های شخصی خود را به این ساختاری قوی و منسجم که در آموزش و پرورش وجود دارد، ضمیمه کنید همه می‌توانند امیدوار باشند که آن اتفاق بزرگی محقق شود و همه زندگی قرآنی داشته باشند.

وی ادامه داد: اگر این اتفاق بیفتد بسیاری از نگرانی‌ها حل می‌شود و به اهداف مقدس و والا دست می‌یابیم.

قائم مقام مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف در پایان به مسابقات قرآن شکوفه‌ها اشاره کرد و گفت: سازمان اوقاف طی سالهای گذشته مسابقاتی در مقطع زیر 16 سال برگزار می‌کرد که سال گذشته بنا شد برگزاری این مسابقات به طور آزمایشی به آموزش و پرورش واگذار شود که امیدواریم همه عزیزان در آموزش و پرورش تلاش کنند این مسابقات بتواند بهترین‎ها را در بین دانش آموزان شناسایی کند.

ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳۹۵/۰۳/۰۹ - ۰۸:۱۱
0
0
هر چقدر همت و تلاش بیشتر شود بالطبع نتیجه خوب و مفیدی خواهد داشت
captcha