کد خبر: 3501700
تاریخ انتشار : ۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۳

قیام 15خرداد سرنوشت تاریخ معاصر کشور را تغییر داد

گروه سیاسی: معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری مریوان با اشاره به واقعه تاریخی قیام 15 خرداد گفت: قیام 15 خرداد سرنوشت تاریخ معاصر کشور را تغییر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)از کردستان، یوسف باشی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری مریوان امروز، در جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت یادواره 15 خرداد 42  و گرامیداشت ارتحال حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد:  همه دستگاه‌های اجرایی و مدیران شهرستان باید در مراسم سالگرد امام راحل و برنامه‌های 15 خرداد نهایت همکاری و مشارکت را داشته باشند.

وی با تأکید بر لزوم پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی افزود: در ماه پر برکت شعبان  قرار داریم که این ماه، موعد نزول برکات بسیار بر مؤمنان است؛ بحث 15 خرداد و قیام خونین مردم  در خرداد 1342 نیز از مسائل مهم تاریخ معاصر کشور است.

حبیب عیسی‌زاده، در ادامه این جلسه جهت اعزام زائران مریوان به مراسم بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) در چهاردهم خرداد سال جاری گفت: به این منظور تعداد 19 دستگاه اتوبوس برای جا به جایی زائران اختصاص می یابد.

وی با اعلام اینکه همزمان با ایام ارتحال ملکوتی خمینی کبیر(ره) برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری نیز در سطح شهرستان مریوان  اجرا می‌شود، اعلام کرد: ارادت علاقه مندان و شهروندان مریوان  به بنیانگذار انقلاب موجب شده است که آیین گرامیداشت یاد آن رهبر فقید هر سال پررنگ تر از قبل در شهر مرزی و شهید پرور مریوان برگزار شود .

عیسی‌زاده بیان کرد: بر ما واجب است که با یک برنامه ریزی دقیق و کارآمد در حوزه فرهنگی، بکوشیم تا یاد و راه امام راحل همچنان در ایران اسلامی و جهان استمرار داشته باشد.

به گفته وی در هنگام اعزام کاروان ارتحال امام چندین دستگاه اجرایی از جمله اکیپ‌های پزشکی و هلال احمر این زائران را جهت خدمات‌رسانی همراهی می‌کنند.

captcha