کد خبر: 3502489
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴

ویژه‌برنامه‌های ماه رمضان خانه قرآن محسن‌آباد تشریح شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: خانه قرآن محسن‌آباد استان اصفهان، ویژه‌برنامه‌های متنوع قرآنی را برای ماه رمضان در نظر گرفته است.

علی رنجکش، مدیر مؤسسه خانه قرآن محسن‌آباد استان اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با بیان این مطلب گفت: خانه قرآن محسن‌آباد در سال 1370 با کسب مجوز از سازمان تبلیغات اسلامی با هدف ترویج فرهنگ قرآن و آموزش قرآن به عموم مردم کار خود را آغاز کرد.

وی ادامه داد: این مؤسسه برای تمامی مقاطع سنی دوره‌های آموزشی قرآن را برپا می‌کند که با فرارسیدن ماه رمضان، ویزه‌برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است.

مدیر مؤسسه افزود: در ماه رمضان دوره‌های آموزش روخوانی، روان‌خوانی، جزء‌خوانی ویژه دانش‌آموزان و جزء‌خوانی ویژه بزرگسالان بانو برگزار می‌شود و همچنین تشکیل جلسات قرآن، برپایی مسابقه جزء 30 قرآن‌، اردوهای زیارتی و ... از دیگر برنامه‌ها است.

رنجکش ادامه داد: مقرر شده است که در هر روز یک محفل قرآنی با حضور حافظان قرآن این مؤسسه انجام شود که همانند سال‌های گذشته پیش‌بینی حضور مردم از این جلسات را خواهیم داشت.

یادآور می‌شود، این خانه قرآن در اصفهان، دولت اباد برخوار محسن‌آباد، خیابان شریعتی روبروی دبستان محترم یزدان‌پناه واقع شده است.
captcha