کد خبر: 3502634
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۸

نتایج مرحله شهرستانی سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن‌ اوقاف بستان‌آباد اعلام شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بستان‌آباد از اعلام نتایج مرحله شهرستانی سی‌ونهمین دوره مسابقات قرآن‌کریم در این شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام داوود مهدوان، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بستان‌آباد در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: در بخش حفظ کل قرآن ویژه برادران رسول تقی‌خواه مقام اول را کسب کرده است.


وی افزود: در بخش ترتیل ویژه برادران «حبیب منصوری»، «مجتبی خیری» و «علی کنعانی» به‌ترتیب مقام اول تا سوم را به خود اختصاص داده و در بخش ترتیل ویژه خواهران نیز به ترتیب «صفورا شهودی» و «ناهیده فرزانه» به ترتیب مقام اول تا دوم و همچنین «فریبا ساعدی» و «معصومه سخن‌وری» مقام سوم را کسب کرده‌اند.

حجت‎الاسلام مهدوان ادامه داد: در بخش قرائت ویژه برادران نیز «رضا صمدی»، «حمید وطن‌دوست» و «سیدرضی چاوشی» به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کرده و همچنین در بخش قرائت ویژه خواهران نیز «نرگس کریمی» به عنوان مقام برگزیده انتخاب شده است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بستان‌آبادخاطرنشان کرد: در بخش اذان ویژه برادران «بهمن برهانی»، «اژدر نقابی» و «پرویز خوشبخت» مقام اول تا سوم را کسب کرده و همچنین در بخش دعاخوانی ویژه برادران نیز «بهروز روستایی» به عنوان مقام برگزیده انتخاب شده است.

وی گفت: در بخش حفظ ده جزء ویژه برادران نیز «حسین صمودی» مقام اول و در بخش  حفظ ده جزء ویژه خواهران نیز «زهرا تحوری» و «خدیجه شاکر» به ترتیب مقام اول تا دوم را به خود اختصاص داده‌اند.

captcha