کد خبر: 3502707
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۴

آزمون پایان دوره آموزش‌یاری تربیت معلم قرآن کریم در ناغان برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: آزمون شفاهی پایان دوره آموزش‌یاری تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم در مدرسه فاطمیه شهر ناغان برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، نوید قدیردخت، کارشناس قرآنی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار با اعلام این خبر گفت: دوره مقدماتی آموزش‌یاری قرآن کریم در فروردین‌ماه با حضور ۷۰ شرکت‌کننده در مدرسه فاطمیه شهر ناغان برگزار شد که از این تعداد، ۳۲ نفر به دوره تکمیلی آموزش‌یاری راه پیدا کردند و پس از طی این دوره، آزمون پایان دوره شفاهی دوره آموزش‌یاری تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم برگزار شد.
وی با توجه به اهمیت این دوره و سطح آن افزود: در پایان این دوره به‌منظور سنجش سطح کیفی شرکت‌کنندگان، آزمونی دیگری یکشنبه، 16 خرداد‌ماه جاری برگزار و به پذیرفته‌شدگان نهایی در این آزمون گواهینامه مربوطه اعطا می‌شود.
قدیردخت اظهار کرد: آزمون ورودی دوره آموزش‌یاری تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم با توجه به کمبود مربیان قرآنی در این بخش، برای نخستین بار در مدرسه فاطمیه شهر ناغان در حال برگزاری است.
یادآور می‌شود، آزمون شفاهی پایان دوره آموزش‌یاری تربیت معلم روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم، 10 خردادماه در مدرسه فاطمیه شهر ناغان برگزار شد.
captcha