کد خبر: 3503045
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۳

نشست اعضای کانون مداحان شهرستان کیار برگزار شد

کانون خبرنگاران نبأ: به‌مناسبت فرا رسیدن بزرگداشت بیست و هفتمین سالگرد ارتحال امام خمینی‌(ره) و ماه مبارک رمضان نشست اعضای کانون مداحان شهرستان کیار برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری، حمید حمزه، رئیس کانون مداحان شهرستان کیار در این نشست با توجه به رسالت خطیر مداحان در انجام وظایف، اظهار کرد: اگر کسی کار خالصانه انجام ندهد هرقدر که آن کار زیبا باشد به نتیجه لازم نمی‎رسد.
وی نیت خدایی و خالصانه را بسیار مهم خواند و تصریح کرد: بیشترین عمل اگر با نیت خدایی و خالص انجام نشود کم‌ارزش است؛ اگر کاری می‎کنیم هرچند هم اندک باید برای خدا باشد، حساب و کتاب خدا با حساب و کتاب ما فرق می‎کند.
رئیس کانون مداحان و شعرهای آئینی شهرستان کیار در ادامه افزود: واژه مداح بار معنایی زیبایی دارد که «م» آن از متدین بودن، «د» آن از دانش، «ا» آن از ادب و اخلاق، اخلاص، احترام به پیشکسوت و روحانیت و «ح» نیز از حُسن سلیقه نشأت می‎گیرد.
حمزه گفت: انسان بدون هیچ مقدمه‎ای نمی‎تواند وارد عرصه ستایش‌گری شود و بدون اینکه خودش را آماده کند در این حوزه ورود پیدا کند.
وی بر لزوم آموزش علاقه‌مندان به عرصه مداحی تأکید کرد و افزود: حوزه‎های ستایش‌گری در استان با هماهنگی بین سازمان تبلیغات و بسیج مداحان یک دوره آموزشی برای قشر جوان بگذارند چراکه بسیاری از مباحث باید به قشر جوان داده شود تا هدف را گم نکنند، نیاز به آموزش یک ضرورت جدی است.
یادآور می‌شود، سومین نشست اعضای کانون مداحان و ستایش‌گران اهل بیت(ع)، 11 خردادماه در اداره تبلیغات اسلامی شهرستان کیار برگزار شد.
captcha