کد خبر: 3503102
تاریخ انتشار : ۱۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۳
حجت‌الاسلام حمیدی:

حذف معاونت‌ فرهنگی شهرداری غیرکارشناسی و برخلاف منویات مقام معظم رهبری است

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز، حذف معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری کلان‌شهرها را تصمیمی غیر معقول، غیرکارشناسی و برخلاف منویات مقام معظم رهبری عنوان کرده و ورود شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی اجتماعی کشور در این زمینه را خواستار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌شرقی، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، ححت‌الاسلام احمدحمیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز، روز سه‌شنبه 11 خردادماه در همایش بررسی فرصت‌ها و تهدیدهای اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان، ضمن عرض تسلیت سالگرد رحلت امام خمینی(ره)اظهارکرد: معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز با همکاری نهادهای زیر نظر خود توانسته است طی دو سال متوالی 93 و 94 به عنوان نهاد فعال و پرمخاطب در زمینه غنی سازی اوقات فراغت جوانان از سوی سازمان ورزش و جوانان استان معرفی گردد که این افتخار در سایه محتوای مناسب و اثرگذاری زحمات و تلاش‌های مدیران و مربیان عزیز بوده است.

وی، با اشاره به برگزاری 167 عنوان همایش، جشنواره و کنگره توسط این معاونت در سال گذشته و خدمت رسانی به بیش از یک میلیون شهروند در زمینه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، سلامت و گردشگری افزود: قاطعانه باید بگویم که در سه سال گذشته و در سال‌های خشکسالی دولت که بودجه و منابع مالی لازم وجود نداشت، همه فعالیت‌های فرهنگی ورزشی و گردشگری شهر با ایفای نقش و همکاری شهرداری برگزار شده است و لذا جای گلایه از تصمیم گیران امر است که تصمیم بر حذف نهادی تاثیرگذار و مهم در حوزه فرهنگی و اجتماعی را گرفته‌اند و این یک تصمیم سیاسی، غیر معقول ، غیرکارشناسی و برخلاف منویات مقام معظم رهبریست و نهادهایی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی اجتماعی کشور باید جلوی اجرای این تصمیم را گرفته و مانع ذبح این نهاد تاثیرگزار شوند.

حجت‌الاسلام حمیدی، با اشاره به آغاز تابستان و اوقات فراغت نوجوانان و جوانان و خروج 17 میلیون دانش آموز و بیش از چهار میلیون دانشجو از محیط آموزش طی چند روز آتی گفت: اگر برای اوقات فراغت جوانان برنامه ریزی محتوایی و مناسب با ذائقه آنها نداشته باشیم این مدت فراغت، تهدیدی برای جوانان خواهد بود چرا که دشمن در جهت استحاله فرهنگی و اعتقادی و گمراه کردن جوانان برنامه‌ریزی کرده است، اما با داشتن مربیان دلسوز و برنامه ریزی مناسب خواهیم توانست این تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز، نقش مربیان و معلمان را در غنی سازی اوقات فراغت جوانان نقشی مهم و تاثیرگزار عنوان کرده و افزود: مربیان در راستای هدایت انسان‌ها رسالتی مقدس و پیامبرگونه دارند که اگر این ایفای نقش توام با اخلاص عمل نیز باشد، رفتار و کردار مربیان قبل از گفتار ایشان تاثیرگزار خواهد بود.

captcha