کد خبر: 3503855
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۳
از سوی موقوفه مدنيان برگزار می‌شود؛

ترتيل‌خوانی قرآن كريم در 6 منطقه خوزستان

گروه فعالیت‌های قرآنی: محافل ترتيل‌خوانی قرآن كريم از سوی موقوفه مرحوم مدنيان در شیبان، ملاثانی، شهرستان کارون، کوی بنی‌هاشم، منطقه عین دو و حسینیه امام رضا(ع) اهواز در شب‌های ماه مبارك رمضان برگزار می‌شود.

صادق شوهانی، مدیر اجرایی مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، بيان كرد: به مناسبت ماه مبارک رمضان مراسم ترتیل‌خوانی قرآن کریم در شش منطقه شهرستان اهواز و توابع و برخي از شهرهای خوزستان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این مراسم قرآنی در شیبان، ملاثانی، شهرستان کارون، کوی بنی‌هاشم، منطقه عین دو و حسینیه امام رضا(ع) اهواز برگزار می‌شود، گفت: هر شب دو قاری در مناطق ذکر شده به تلاوت قرآن کریم می‌پردازند.

شوهانی بیان کرد: ترتیل‌خوانی در حسینیه امام رضا(ع) اهواز ، عین دو و شهرستان کارون در ساعت 19 و شیبان، ملاثانی و بنی‌هاشم ساعت 22 برگزار می‌شود.

این جلسات قرآنی در سال گذشته 4 جلسه و امسال به 6 جلسه از سوی موقوفه مرحوم حاج اسماعیل مدنیان افزایش یافته است.

مدیر اجرایی مؤسسه قرآنی امام رضا(ع) اهواز عنوان کرد: نزدیک به 45 قاری در این محافل قرآنی به قرائت قرآن کریم خواهند پرداخت. همچنین با توجه به روزه‌داری قاریان قرآن و عدم خستگی آنها در هنگام تلاوت در میان قرائت به 15 دقیقه تفسیر قرآن کریم از سوی حجت‌الاسلام تبریزی بیان خواهد شد.

captcha