کد خبر: 3504513
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷

مراسم ازدواج یک زوج جوان در جوار مزار شهید ابراهیم هادی

کانون خبرنگاران نبأ: مراسم ازدواج یک زوج جوان در جوار مزار شهید گمنام ابراهیم هادی برگزار شد، در این مراسم لوح یادبودی از جانب خانواده این شهید بزرگوار به این زوج جوان اهدا شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، مراسم ازدواج یک زوج جوان و علاقه‌مند به شهید ابراهیم هادی در جوار مزار این شهید بزرگوار برگزار شد، در این مراسم لوح یادبودی از جانب خانواده شهید ابراهیم هادی به این زوج جوان اهدا شد.
این زوج جوان با این اقدام ارزشمند خود یادآور شدند که ما مدیون خون شهدا هستیم و این آزادی و امنیت را که در حال حاضر در جامعه خود مشاهده می‌کنیم حاصل از جان گذشتن‌ها و فداکاری‌های شهدای انقلاب و هشت سال جنگ تحمیلی و مدافعان حرم است؛ تنها کاری که از دستان ما بعد از شهدا بر ‌می‌آید ادامه دادن راه این بزرگ‌مردان تاریخ و پیروی از ولایت فقیه است.
امید است این حرکت ارزشمند زوج جوان که در آستانه ماه مبارک رمضان و با هدف زنده کردن یاد شهدا انجام شد تلنگری بر جامعه‌ای باشد که در حال دور شدن از این ارزش‌هاست.
یادآور می‌شود، شهید ابراهیم هادی در یکم اردیبهشت‌ماه سال 36 در محله شهید سعیدی حوالی میدان خراسان دیده به جهان گشود و پس از 27 سال زندگی پر فراز و نشیب، در عملیات والفجر مقدماتی در منطقه فکه، 22 بهمن‌ماه سال 61 به درجه رفیع شهادت نائل آمد و همان‌طور که از خداوند می‌خواست، پیکر پاکش در کربلای فکه گمنام ماند.


محمدعلی نادعلی
captcha