کد خبر: 3505450
تاریخ انتشار : ۲۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰

آغاز طرح ضیافت فرشتگان برای اولین بار در تربت جام

کانون خبرنگاران نبأ: همزمان با ماه مبارک رمضان برای اولین بار طرح ضیافت فرشتگان توسط دارالقران نورالهدی آموزش وپرورش شهرستان تربت جام آغاز شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در این طرح کودکان ونوجوانان 6 تا 12 سال با یادگیری روخوانی ور وانخوانی و ورود به مفاهیم قرآنی، جمع‌خوانی، حفظ و قرائت را به روش‌های بسیار ساده و جذاب خواهند آموخت.
سعید صباغیان، دبیر اجرایی طرح دارالقرآن نورالهدی آموزش و پرورش تربت جام با اعلام این خبر افزود: این طرح در راستای فعالیت‌های گسترده دارالقران نورالهدی در ماه مبارک رمضان که نمونه آن طرح «مهمانی ملکوت» است و اکنون به‌صورت گسترده با نام ستاد مردمی ترویج قرآن کریم در دو مکان مصلی الغدیر و مزارشیخ‌السلام احمدجامی برگزار می‌‌‌‌شود آغاز شده است تا ان شاء‌الله این طرح هم مانند دیگر اقدامات جاودانه و ماندگار باقی بماند.
صباغیان در ادامه گفت: ضیافت فرشتگان به‌صورت رایگان و با اهداء جوایز مختلف به نوجوانان و کودکانی که هر روزه پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته باشند در محل پیش دبستانی نورالهدی دارالقران واقع در خیابان شهید نصراللهی، با به‌کارگیری مربیان کارآزموده برگزار می‌شود.
مدیر دارالقرآن نورالهدی تربت جام افزود: از ویژگی‌های این دوره آشنایی نونهالان عزیز با آموزش قرآن متناسب با شرایط سنی و ظرفیت وتوانایی ذهنی آنان، براساس رغبت وعلاقه و به‌صورت سمعی و بصری و استفاده از روش‌های نمایشی برگزار می‌شود.
صباغیان ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های این طرح آغاز روخوانی و روانخوانی، حفظ، قرائت ازسوره‌های بزرگ قرآن است که تاکنون دراین سن کمتر مورد توجه قرار گرفته و فقط سوره های جزء 30 مورد توجه بوده است.
مدیر این دارالقرآن خاطر نشان کرد: این طرح اکنون با حضور 30 نفر از نوجوانان وکودکان آغاز شده است که با توجه به ظرفیت محدودواستقبال خوب والدین  به نظر میرسد به این آمار نیز افزوده گردد.
صباغیان اعلام کرد: همچنین در پایان این دوره که فقط ویژه  ماه مبارک رمضان است  مدرک معتبر آموزش مقدماتی قرآن به این عزیزان اعطاء خواهد شد.
لازم به ذکر است تاکنون بیش از 830 نفر از نوجوانان و کودکان در دارالقران نورالهدی آموزش‌های قرآنی را فراگرفته‌اند.

فرزاد رشتی
captcha