کد خبر: 3505571
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲

برگزاری جشن گلریزان در 5 شهرستان لرستان

گروه اجتماعی: در ایام ماه مبارک رمضان امسال پنج جشن گلریزان در شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد، دورود، الیگودرز و ازنا برای آزادی زندانیان غیر عمد استان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از مجموع 349 زندانی جرائم غیر عمد در استان لرستان 29 نفر به‌دلیل تصادفات و حوادث کارگاهی زندانی هستند و 250 نفر نیز به‌دلیل بدهکاری مالی در زندان به سر می‌برند.
همچنین، هشت نفر به‌دلیل بدهی حوادث کارگاهی و غیر تصادف و 62 نفر نیز به‌دلیل بدهکاری مهریه و نفقه در زندان به سر می‌برند.
توکل شاکرمی، مدیرعامل ستاد دیه استان لرستان در این رابطه، گفت: با توجه به استفاده از ظرفیت بیمه‌ها تعداد زندانیان مربوط به تصادفات بسیار کاهش‌ یافته است اما به‌دلیل وضعیت اقتصادی استان تعداد زندانیان بدهکار مالی نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش‌ یافته است.
وی میزان بدهی زندانیان جرائم غیرعمد استان را نزدیک 30 میلیارد تومان برشمرد و عنوان کرد: با توجه به تجربیات سال‌های قبل (رایزنی با شکات، گذشت شاکی، نقدینگی محکومان و استفاده از ظرفیت خیران) پیش‌بینی می‌شود در صورت داشتن 15 میلیارد تومان بتوانیم این 349 زندانی غیر عمد را آزاد کنیم.
شاکرمی خاطرنشان کرد: امسال در ایام ماه مبارک رمضان پنج جشن گلریزان در شهرستان‌های خرم‌آباد، بروجرد، دورود، الیگودرز و ازنا برای آزادی زندانیان غیر عمد استان برگزار می‌شود.
وی گفت: با توجه به این‌که حیطه کار ما زندانیان غیر عمد است و این افراد بر اثر یک حادثه بدهکار و روانه زندان شده‌اند برای آزادی این زندانیان غیر عمد در ماه مبارک رمضان و در سایر ایام سال خواستار مشارکت خیران هستیم چراکه زندانیانی هستند که حتی برای دو میلیون تومان زندانی‌ شده‌اند.
captcha