کد خبر: 3506436
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۵
حجت‌الاسلام گوهری تاکید کرد:

ضرورت توجه ویژه به حوزه‌های علمیه مناطق مرزی و محروم

گروه اجتماعی: مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) مهران با تاکید بر ضرورت توجه ویژه به حوزه‌های علمیه مناطق مرزی، گفت: مسئولین باید مناطق محروم و حساس مرزی را در اولویت قرار دهند و زیرساخت‌های حوزوی این مناطق را تقویت کنند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی گوهری، مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) شهرستان مهران، روز گذشته 23 خرداد در گفت و گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از ایلام، ماه رمضان را فرصت طلایی برای خودسازی و دستگیری از محرومان و نیازمندان دانست و اظهار کرد: انسان می‌تواند با خدمت به دیگران زمینه توجه بیشتر خداوند به خود را فرهم کند.
مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر (عج) مهران افزود: حوزه‌های علمیه مناطق محروم و حساس باید بیشتر از مناطق دیگر، شبانه‌روز جهت نشر معارف ناب اهل ابیت(ع) و تبلیغ دین تلاش کنند که البته موانعی نیز همچون کمبود مبلغ توانمند و تمام وقت، نبود امکانات و ... بر سر راهشان وجود دارد.
حجت‌الاسلام گوهری یادآور شد: مسئولین باید مناطق محروم و حساس مرزی را در اولویت قرار دهند و زیرساخت‌های حوزوی این مناطق را تقویت کنند.
وی به فعالیت‌های طلاب مدرسه علمیه ولی‌عصر(عج) مهران در ماه رمضان اشاره و عنوان کرد: برپایی ایستگاه پاسخگویی به مسائل شرعی در زمان برگزاری نماز جمعه، ارائه مشاوره‌های دینی، برگزاری نماز جماعت در مساجد و حسینیه‌های شهرستان که فاقد امام جماعت هستند از جمله فعالیت‌های طلاب این مدرسه در ماه ضیافت الهی است.
captcha