کد خبر: 3507402
تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۲
توسط آموزش و پرورش لرستان انجام می‌گیرد؛

آموزش 150 هزار نفر در رابطه با پیشگیری از مواد مخدر

گروه اندیشه: در جلسه طرح استقرار برنامه راهبردی پیشگیری از شیوع اعتیاد در جامعه کار و تولید استان لرستان مصوب شد که اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش، آموزش 150 هزار نفر از افراد تحت پوشش خود را به ستاد مبارزه با مواد مخدر استان ارسال کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، چهارشنبه، 26 خردادماه، جلسه طرح استقرار برنامه راهبردی پیشگیری از شیوع اعتیاد در جامعه کار و تولید استان لرستان، با حضور اعضای ستاد مبارزه با مواد مخدر استان در سالن جلسات اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان برگزار شد.
در این جلسه طرح‌های اجرایی توسط اعضای این ستاد مورد بررسی قرار گرفت و مصوباتی داشت که هرکدام از اعضای ستاد با توجه به مسئولیتی که دارند موظف به انجام یک‌سری از کارهای آن شدند.
در این جلسه مصوب شد که اداره پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی آموزش و پرورش با طرح و برنامه طرح آموزشی آموزش 150 هزار نفر از افراد تحت پوشش خود را به ستاد مبارزه با مواد مخدر استان ارسال کند.
مکاتبه با ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور جهت احیا جلسات کارگاه پیشگیری رشد مدار و تهیه بسته آموزشی با لحاظ کردن نظر کارشناسان آموزش و پرورش و آموزش 60 مربی پیشگیری از مواد مخدر توسط دانشگاه لرستان و استفاده از مربیان نیروی انتظامی در برگزاری کلاس‌های آموزشی، از دیگر مصوبات این جلسه بود.همچنین تهیه بانک اطلاعاتی از مربیان آموزشی پیشگیری از مواد مخدر، دیگر مصوبه این جلسه بود.
در پایان جلسه نیز، با توجه به تعدد جلسات این ستاد در طول سال و عضویت مدیران کل دستگاه‌ها در ستاد و عدم زمان کافی برای حضور خود مدیران کل، تمام دستگاه‌ها موظف شدند که در اسرع وقت نماینده تام‌الاختیار خود را به ستاد مبارزه با مواد مخدر استان معرفی کنند.
پرداختن به بحث ایمنی‌سازی محیط کار در حوزه کار و تولید امری ضروری است
علی آشتاب، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان در این جلسه، گفت: پرداختن به بحث ایمنی‌سازی محیط کار در حوزه کار و تولید امری ضروری است.
وی ادامه داد: تمام سعی و تلاش ما باید این باشد که نیرو و محیط کار را ایمن و سالم نگه داشته و در صورت نیاز به اصلاح آن بپردازیم.
آشتاب با اشاره به فعالیت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حوزه آسیب‌های اجتماعی و به تبع آن معاونت اجتماعی این وزارت‌خانه و ادارات کل تابعه آن، ادامه داد: در این رابطه حوزه اجتماعی اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی فعالیت‌های متعددی را انجام داده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی آسیب‌پذیری نیروی کار را مساوی با آسیب‌پذیری خانواده و کاهش بهره‌وری در جامعه دانست و افزود: اگر کارگر و کارفرمای ما به آسیب‌های اجتماعی دچار شود به تبع خانواده او نیز با این مسئله درگیر شده و با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
وی با بیان این‌که اگر نیروی کار سالم نداشته باشیم تولید رقابتی نیز نخواهیم داشت، تصریح کرد: ما امروز نیازمند نقطه نظرات کارشناسی کارشناسان مسائل اجتماعی و اقتصادی در این زمینه هستیم.
captcha