کد خبر: 3507427
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴

از برپایی سفره‌های آسمانی تا اجرای طرح همیان مولی(ع) در خوزستان

گروه اجتماعی: معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان با بیان اینکه به مناسبت ماه رمضان به 180 هزار نفر از ایتام اطعام داده می شود، گفت: طرح همیان مولی امیرالمومنین(ع)(توزیع سبد کالا) به 23هزار نفر نیز به اجرا درخواهد آمد.

محمدرضا علیپور خدادادی، معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، از طرح‌های این کمیته ویژه ایتام و نیازمندان در طول ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی با اشاره به اینکه این طرح‌ها از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز شده است، افزود: این طرح‌ها با همکاری خیرین حقیقی و حقوقی صورت می‌گیرد.

علیپور خدادادی ادامه داد: این طرح‌ها شامل برپایی سفره‌های آسمانی افطار با پیش‌بینی اطعام به 180 هزار نفر در رستوران‌ها، مساجد، خانه‌ها و مراکز نیکوکاری سطح استان خوزستان و اجرای طرح همیان مولی امیرالمومنین(ع)(توزیع سبد کالا) به 23هزار نفر با میانگین هر سبد 720 هزار ریال در سطح استان است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی(ره) همچنین از دیگر طرح‌های این کمیته در ماه مبارک رمضان را طرح مفتاح‌الجنه با محوریت سرکشی به خانواده ایتام و نیازمندان با هدف دلجویی و تفقد و رفع نیاز آن‌ها با حضور خیرین و مسئولان مرتبط با نیاز آن‌ها و همچنین طرح حمایت مادی و معنوی از 7000 نفر از کودکان و ایتام و نیازمندان تحت عنوان اکرام ایتام و محسنین با میانگین کمک به هر نفر 300 هزار ریال عنوان کرد.

علیپور خدادادی گفت: پیش‌بینی می‌شود 9 میلیارد ریال در پایان ماه مبارک رمضان از زکات و فطریه جمع‌آوری شده و بین نیازمندان استان تقسیم شود.

captcha