کد خبر: 3507897
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷
حنان:

روحانیون در راستای احیای فعالیت‌های مسجدمحور اقدام کنند

گروه اندیشه: مدیرکل ارشاد لرستان با اشاره به نقش ائمه جماعت مساجد در تقویت فعالیت‌های مسجد محور، گفت: روحانیون مساجد دارای کانون فرهنگی و هنری باید بتوانند روابط خوبی را با جوانان برقرار کرده و در احیای کارکرد مسجد و فعالیت‌های مسجدمحور نیز مؤثر باشند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام حمیدرضا حنان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان روز جمعه، 28 خردادماه در جمع مدیران کانون‌های مساجد با اشاره به آغاز فعالیت‌های اوقات فراغت کانون‌های مساجد، با تاکید بر ضرورت توجه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد به اصل برنامه‌محوری، گفت: در کانون‌های فرهنگی وهنری مساجد باید جهت بالفعل شدن استعدادهای بالقوه برنامه‌ریزی و زمینه‌سازی شود.
وی دومین اصل موفقیت را آموزش دانست و بیان کرد: باید در قالب کارگاه‌های آموزشی در خصوص آموزش جوان مذهبی تلاش شود.
حنان پژوهش‌محوری را نیز ار ارکان مهم رشد و توسعه خواند و افزود: باید در زمینه پژوهش در کانون‌های فرهنگی وهنری مساجد برنامه‌ریزی جدی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، وجود کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ظرفیتی بزرگ در حوزه فرهنگی خواند و گفت: هر کانون فرهنگی وهنری می‌تواند پایگاه بزرگ دینی، فرهنگی، هنری و تبلیغی باشد.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به کیفی‌سازی برنامه‌های کانون های فرهنگی و هنری مساجد، افزود: این مهم با برنامه‌ریزی مناسب و بهره‌گیری از ظرفیت کارشناسان توانمند محقق می‌شود.
حجت‎الاسلام حنان، اذعان داشت: جهت ارتقای کیفیت برنامه‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد استان نیاز است با نهادهای اجرایی همچون استانداری، شهرداری، ورزش و ... تعامل برقرار شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، با اشاره به نقش کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در مقابله با توطئه‌های فرهنگی دشمنان، گفت: درصورت تقویت این پایگاه‌های بزرگ فرهنگی و دینی، گام‌های خوبی در جهت جذب جوانان و نوجوانان به مساجد و مقابله با توطئه‌های دشمنان برداشته می‌شود.
حجت‌الاسلام حنان، با اشاره به طرح اوقات فراغت کانون‌های فرهنگی وهنری مساجد استان لرستان، بیان کرد: هرپایگاه اوقات فراغت در صورت توجه می‌تواند ظرفیتی بزرگ در جهت غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان و جذب آنان به مساجد و فرهنگی دینی باشد.
وی با اشاره به نقش ائمه جماعت مساجد در تقویت فعالیت‌های مسجد محور، ادامه داد: جهت تقویت کانون‌های فرهنگی و هنری توجه به حضور روحانیون پُرتوان و مشتاق به کار فرهنگی در مساجد ضروری است.
وی افزود: روحانیون مساجد دارای کانون فرهنگی و هنری باید بتوانند روابط خوبی را با جوانان برقرار کرده و در احیای کارکرد مسجد و فعالیت‌های مسجدمحور نیز مؤثر باشند.
حجت‌الاسلام حنان، با تاکید بر ضرورت برگزاری جلسات توجیهی برای ائمه جماعت مساجد دارای کانون فرهنگی و هنری، گفت: ائمه جماعت باید با همکاری در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد با جوانان انس گرفته تا بتوانند در هدایت آنان مؤثر  باشند.
 مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی  لرستان با بیان این‌که محور فعالیت‌های مسجد محور امام جماعت است، افزود: ائمه جماعت می‌توانند در رونق فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی وهنری و همچنین جذب جوانان به مسجد نقش مربی داشته باشند.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت استعدادیابی در کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، اظهارکرد: باید در قالب برنامه‌های مختلف استعدادی جوانان کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد شناسایی و در جهت تقویت این استعدادها برنامه‌ریزی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، اظهارکرد: استعدادهای کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد باید به‌صورت ویژه هدایت و به جامعه معرفی شوند.
captcha