کد خبر: 3508128
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۹
امام‌جمعه زابل تأکید کرد:

ایتام و فقرا میهمان اول سفره‌های افطار باشند

کانون خبرنگاران نبأ: حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر کیخا با اشاره به میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) مصادف با 15 ماه مبارک رمضان که به روز اکرام ایتام و فقرا نامگذاری شده است، گفت: میهمان سفره‌های افطار در اولویت اول باید ایتام و فقرا باشند.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر کیخا، امام‌جمعه زابل، 28 اردیبهشت‌ماه، در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان ضمن توصیه نمازگزاران و مؤمنان روزه‌دار به رعایت تقوی و برنامه‌ریزی در امور زندگی، گفت: از فرصت‌های عمر، جـوانی و ماه مبارک رمضان استفاده کنیم، از ظرفیت انقلاب اسلامی استفاده کنیم و قدر نعمت انقلاب و حکومت اسلامی را بدانیم؛ شکر نعمت به این است که قدر نعمت را بدانیم و از آن استفاده کنیم .

وی با اشاره به میلاد با سعادت امام حسن مجتبی(ع) مصادف با 15 ماه مبارک رمضان که به روز اکرام ایتام و فقرا نامگذاری شده است، اظهار کرد: میهمان سفره‌های افطار در اولویت اول باید ایتام و فقرا باشند. بهترین نوع اکرام و کمک به فقرا ایجاد زمینه شغلی و کسب و کار است و همه ما در قبال آنها مسئول هستیم؛ نباید فراموش کنیم که اکرام فقرا و رسیدگی به نیازمندان باید با حفظ شخصیت آنها همراه باشد .

امام‌جمعه زابل کسانی را که بر علیه روحانیت، نیروهای ارزشی، و انقلاب اسلامی گام برمی‌دارند را سرباز استکبار و در جبهه کفر دانست و ضمن هشدار به همه عناصر ضد انقلاب، تأکید کرد: معاندان، منافقان و دشمنان بدانند، مردم ما بیدار هستند و هرگـونه فعالیتی را رصـد می‌کنند؛ چشم بیدار مردم غیور دارالولایه سیستان همه فعالیت‌ها را رصد می‌کند و نسبت به هیچ یک از بی‌حرمتی‌ها و شیطنت‌ها سکوت نمی‌کنند.

کیخا از سیستان به مهد دلیران و پهلوانان ولایت‌مدار یاد کرد و گفت: مردم ما با تمام وجود با مال و جان خود از انقلاب و ارزش‌های آن دفاع می‌کنند و به خواست خداوند متعال دوشادوش مسئولان دلسوز و زحمتکش مشکلات اقتصادی را نیز با تلاش، استقامت و صبر حل خواهند کرد .

وی با اشاره به سالروز شهادت مصطفی چمران و روز بسیج، بیان کرد: بسیج شغل نیست، فکر و اندیشه است؛ در هر زمینه‌ای که فعالیت می‌کنیم باید مانند یک بسیجی باشیم.

حسین قدس‌نیا

captcha