کد خبر: 3508270
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۲

تشییع پیکر شهدای مدافع حرم در پاکدشت + تصویر

کانون خبرنگاران نبأ: آئین تشییع پیکر مطهر سه شهید مدافع حرم حضرت زینب(س)، 29 خردادماه مصادف با دوازدهمين روز از ماه مبارك رمضان با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا، روحانیون، بسيجيان و مردم انقلابی شهرستان پاکدشت برگزار شد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، در این مراسم، پیکر مطهر شهیدان قاسم فياضی(25 ساله)، سيدعليرضا موسوی(21 ساله) و انور اكبری(22 ساله) از شهدای مدافع حرم تيپ فاطميون بر روی دستان مردم مؤمن و ولایت‌مدار پاکدشت تشییع شد.

حجت‏الاسلام حسن لزومی، نماینده ولی فقیه در شهرستان پاکدشت پس از اقامه نماز بر پیکر پاك اين سه شهيد با بیان اینکه اين شهدا مجموما دو سال مقاومت كردند تا در نهايت به شهادت رسيدند، گفت: حقيقتا اگر دفاع جانانه اين شهدا نبود، وضعيت امروز خيلی سخت می‌شد و حوادث ناگواری برای شيعیان اتفاق می‌افتاد.

وی بیان کرد: اگر امروز شيعيان از همه جا با عوامل فاسد صهيونيستی مقابله نمی‌كردند؛ دشمنان اسلام خواب‌های آشفته‌ای برای اسلام ديده بودند، اما به لطف خدا هيچ غلطی نتوانسته‌اند بكنند.

امام‌جمعه پاكدشت با بيان اينكه كفار با تمام امكانات و تجهيزات در كنار يكديگر ظلم‌ستيزی می‌كنند، افزود: رزمندگان در كنار يكديگر در برابر رژيم كفر مقاومت می‌كنند، اين شهدا در جبهه‌ها با جسارت و روحيه شهادت‌طلبی صدها نفر از پيروان ابوسفيان را به درك واصل كرده‌اند و سرانجام خود به شهادت رسيدند.

وی اظهار کرد: همان تبريكی كه به خانواده شهدای انقلاب، دفاع مقدس و مدافعان ايرانی داشته‌ايم، امروز خدمت خانواده شهدای تيپ فاطميون عرض می‌كنيم.

حجت‌الاسلام لزومی با اشاره به اينكه داغ جوان سخت است، تصريح كرد: معمولا اكثر شهدای مدافع حرم تيپ فاطميون از خانواده خود دور و غريب و مظلوم هستند.

وی حفظ جبهه‌های مقاومت را به بركت وجود شهدای مدافع حرم دانست و افزود: امروز راهی كه خواهيم رفت، راه همين شهدا است، دشمن در سوريه و عراق زمين‌گير شده است و با همراهی تمام هم‌دستان‌ خود كم آورده‌اند.

یادآور می‌شود، بعد از تشييع با شكوه اين شهدا مراسم خاکسپاری شهیدان سيدعليرضا موسوی و قاسم فياضی در گلزار شهدای «ده امام» پاکدشت و مراسم خاکسپاری شهید انور اكبری در گلزار شهدای شريف‌آباد این شهرستان برگزار شد.










محمد فرخی

captcha