کد خبر: 3508490
تاریخ انتشار : ۳۰ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۶

ناحقی در داوری مسابقات قرآن ترکیه/ شرکت‌کنندگان از لحاظ لحن و نغمات سطح پایینی داشتند

گروه فعالیت‌های قرآنی: سعید علی‌اکبری با بیان اینکه داوران مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه با ناآگاهی و ناحقی قضاوت می‌کردند، گفت: شرکت‌کنندگان از لحاظ لحن و نغمات سطح پایینی داشتند.

سعید علی‌اکبری، نماینده کشورمان در مسابقات بین‌المللی قرآن ترکیه که صبح امروز به کشور بازگشته است، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین با بیان اینکه از نظر حسن حفظ  و ارائه محفوظات، مسابقات سطح بالایی داشت، اظهار کرد: اما متسابقان از لحاظ لحن و نغمات و مطابقت الحان با آیه‌ها سطح خیلی پایینی داشتند.
وی افزود: از ابتدا و در برنامه اولیه مسابقات، قرار بر برگزاری فینال نبود و حتی در دفترچه راهنمای مسابقات که تمامی برنامه‌ها در آن ذکر شده بود چیزی از برگزاری مرحله فینال نیامده بود.
این قاری روشندل قزوینی ادامه داد: بنده و آقای غلام‌نژاد توانستیم درخشش خوبی در مرحله مقدماتی داشته باشیم و در این مرحله در جایگاه نخست قرار گرفتیم و گویا بر همین اساس نیز مسئولین تُرک، علی‌رغم در نظر نگرفتن فینال در برنامه مسابقات، تصمیم گرفتند فینال نیز برگزار شود.
وی بیان کرد: داوران به صوت و لحن اهمیت چندانی نمی‌دادند و با ناآگاهی و ناحقی داوری کردند و حتی در فینال سوال‌ها واحد نبوده و مختلف بود و نکته عجیب اینکه برای پرسش سوالات قرعه‌کشی صورت نگرفت.
علی‌اکبری عنوان کرد: بر خلاف این مسابقات، در مسابقات ایران سوالات واحد است و این به عدالت نزدیک‌تر است.
وی با اشاره به استقبال ضعیف از این مسابقات از سوی مردم ترکیه اظهار کرد: مردم ترکیه استقبال خوبی از مسابقات  نکردند و فقط در روز پایانی که اختتامیه با حضور رجب طیب اردوغان برگزار شد، شاهد حضور بهتری نسبت به روزهای دیگر این مسابقات بودیم.
این قاری برجسته استان قزوین در پایان با اشاره به برنامه استقبال در شهر قزوین، یادآور شد: راضی به این کار نبودم و از تمام مسئولین قرآنی از جمله آقای وفاپور و قاریان استان از جمله آقای محمد قاسمی و همچنین خبرگزاری ایکنا قزوین نیز تشکر می‌کنم.
captcha