کد خبر: 3509602
تاریخ انتشار : ۰۲ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳

واگذاری کمیته امور پیشکسوتان و تشکل‌های مردم نهاد و دفاع مقدس به بنیاد شهید لرستان

گروه هنر: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان با اشاره به واگذاری کمیته امور پیشکسوتان و تشکل‌های مردم نهاد و دفاع مقدس به بنیاد شهید، گفت:

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، مراد روشنی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان لرستان، دوم تیرماه، در جلسه دوماهانه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان، با اشاره به واگذاری کمیته امور پیشکسوتان و تشکل‌های مردم نهاد و دفاع مقدس به بنیاد شهید، گفت: اولین جلسه این کمیته تشکیل شد و مباحث مختلفی در چند محور مورد بحث قرار گرفت.
وی با بیان این‌که تدوین برنامه‌های سال‌جاری از طرف دستگاه‌ها یکی‌از محورهای مورد بحث در جلسه کمیته بود، عنوان کرد: برنامه‌هایی که در این رابطه برگزار می‌شود، عمدتاً به‌صورت بخشی است اما نظر ما بر این بود که کاری را انجام دهیم که همه جوانب را در نظر بگیرد، لذا انتظار داریم که دستگاه‌های مختلف که در جبهه‌ها نیروهایی داشتند، پیشکسوتان خود را بشناسند و آن‌ها را از طریق رسانه ملی و فضای مجازی به مردم معرفی کنند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان تصریح کرد: کارهای ما در شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس نباید یکدیگر را تحت‌تأثیر قرار بدهند، لذا کارهای این دو شورا نباید به‌صورت موازی بوده و هیچ‌کدام باعث تضعیف کمیته دیگر نشود.
وی بیان کرد: در این جلسه در رابطه با انجام کارهای ماندگار، تصویب شد که کارهایی انجام شود که کیفی بوده و در آن نوآوری وجود داشته باشد، یکی‌از کارهای ماندگار تاریخ شفاهی دفاع مقدس بود که این فرهنگ را به آیندگان معرفی می‌کند.
روشنی ادامه داد: تاریخ شفاهی مربوط به رزمندگان، پیشکسوتان و شهداست و ساخت هر قسمت از آن هزینه زیادی دارد که انتظار داریم که هر دستگاه برای ساخت حداقل پنج اثر به ما کمک کند و از آن پشتیبانی کند.
captcha